Какая рамка, цена, тара? У пеня пасеку п..ры разорили. Осталось до 10 семей всего. Вот не знаю, что делать теперь.. стоит ли взять отводков, пытаться восстановить. Из оборудования даже шпателей не осталось...
Доброго дня. Надибав рій бжіл в дубові в рощілину літають, дайте пораду як їх перенести в вулик, спилять не реально за дуб матиму проблеми.
Не переймайтесь...нiчого доброго з того не буде...(неправильные пчелы-неправильный мед (С)) П.С.i справа не в проблемах з дубом
...не знаю, мо" - не в тему ? вчора знайшов ксілокопу (бджола-тЕсля), десь живуть поряд з роботою... (невелика самочка - трохи більше 3-х см) наче - у Червоній Книзі України
Нормальні люди розмножуються і дома сидять, а другі гуляки постійно десь на стороні розмножуються. по факту від рійливих меду наполовину меньше
Було б що ділити, я б не на половину, а на четвертину був згодний. Повний нуль - другий тиждень підгодовую, бо інакше голодна смерть. Тут вже не до розмноження...
Я з гнізда ніодної рамки на відкачування не взяв, там меду повно, забераю тільки надставки зверху, а то що в гнізді піде в зиму , при такому співвідношенні цін мед-цукор, невигідно з тим сіропом гратися.