Чешская компания Aero Vodochody успешно провела испытания основного вооружения легкого боевого самолета L-39NG
зате як він вмів літати і злітати сідати на 20 метрах грунтовки. І оньо, зверху підправили про озброєння.
мені найбільше подобається цей. Він же завжди дає хорошу маневреність. І він же належить всім кукурузникам. Деякі аеротрактори обслуговував і ремонтував, мериканьські. Знаю зсередини конструктив, бачив можливості. Аналогічні випускають ще декілька країн. На базі деяких є штурмовики. Північна Корея здуру з Ан-2 зліпила бомбери, але у них і інші виверти є, типу реактивної артилерії на тракторі білорус.
один з найрозповсюдженіших, поруч з пайпером, решта не так. Але в них обох купа різних моделей. І сучасних і великих.
Я там был через несколько месяцев то края площади были густо затянуты проводами я еще удивился как он их не зацепил,хотя возможно их потом натянули.
Да,только не помню это было начало лета или конец,нам приходилось пять суток через Москву добираться с летних каникул.Нет вспомнил в начале июня еще прохладно было и мы там знакомого егеря с Сколе встретили и еще сфотогрофировались там.