АКМ(и), 7.62х39, лінійка травматичних пістолетів Форт, АР-15, та інше.

Тема у розділі 'Нарізна зброя', створена користувачем Seksinika, 3 лис 2015.

1. Хантер ua.

Хантер ua. Oberstleutnant

Ну це Ви переспоряджати нє будете, а я буду.
    Мені цікаво окрім пострілух валовим патроном і пополювати з нєї, а для цього потрібно найти і зібрати для неї "свій патрон".
    За високоточкою, не женусь, але знайомий в цьому калібрі зібрав дуже точний, а головне настильний патрон до 150м. і полює косулів, та мілку здобич - лисичок, зайчиків - прилітає в голову, шкіра та тушка, чистенькі, навіть кабасі траплялись..... (болтовик - не цікавить, якщо хтось спробує порадити альтернативу).
    Так, що і постріляти і пополювати.... (з Норінки перших завозів - стріляв, сподобалось, після калашмата як іграшка! Поки збирав гроші - вона на 110 не наших гривень втікла в гору, а тут ще ця доробка - не довподоби вона мені).
    А ще, я покупець - тому вибираю перебираю і капризую....;) :D

А з приводу "карбонированого" покриття, я б не був так категоричний як Ви.
    Це всього лише, Ваша особиста думка.
    З пов.

Останнє редагування: 6 січ 2018
    Большой Макс подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 11 шт.)
      Є в наявності 60 штук. Оригінальні штатні бакелітові магазини 5.45*39 Є в наявності чорного та корич...
      730 грн.
    2. (в наявності 50 шт.)
      Стан нового, основа (муфта) алюмінієва, під стандатну різьбу шомопла АК74, РПК74.
      105 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Новый, оригинальный, не устанавливался.
      650 грн.
    4. 350 грн.
    5. Протирка для чистки 5,45мм АК74, РПК74. Накручується на штатний шомпол АК74, РПК74.
      100 грн.
  3. Kolesnyk_2007

Kolesnyk_2007 Obergefreiter

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Житомир
    Купіть собі мосберга ммр чи дефенса і стріляйте всім чим завгодно

4. Хантер ua.

Дякую за пораду.
    А ціна??? :(
    Тут з бюджетом туга, та й з цієї гвинтівки стріляв - сподобалось, а як ті - хто зна....
    Як горизонт, чим ближче підходиш тим далі він.....
    З пов.

5. Kolesnyk_2007

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Житомир
    Краще поцікавтесь у тих власників норінок хто настріляв по пару сотень і чого вони їх різко продають, і причина там не у патроннику, засмітили трохи тему але зато в топі )

Хантер ua. подобається це.
  6. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.031
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Это не моя "думка" а суровые реалии;) - молибдированный, карбонированный и.т.д. это хлам по сравнению с хромированным и ни чуть не больше чем маркетинговый ход в продаже дешевых черных стволов!!!

П.С. могу лично для вас и исключительно в Рождественскую ночь;) - сделать от себя так скажем неимоверную скидку - 950уй. но только сегодня, имею ввиду присылаете мне сегодня на карту Привата предоплату в 50уй. и на неделе в удобный вам день приезжаете и забираете железо с доплатой 900уй. - подходит???

Dima_od, Шаман 13 та Хантер ua. подобається це.
  7. Хантер ua.

Дякую!
    Вибачте не могли б Ви трохи в приваті поспілкуватись?
    Я тему не хотів смітити, тільки запитав уточнюючу деталь у продавця, а так вийшло.
    Прошу вибачення якщо так....
    З повагою.

8. Хантер ua.

Дякую, Вам!!!
    Я не в Києві зараз і тому не зможу скористуватися Вашою щирою пропозицією.
    Та ще й не хочу брати з крим міткою.
    Тож прошу зрозуміти мене правильно і не вважати за пустозвона.
    З повагою.

9. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.031
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Вот вы поинтересуйтесь в начале, а потом расскажите с примерами и лучше в какой соответствующей теме)))...

П.С. А я вам на всидочку и тему дам по этому поводу https://reibert.info/threads/muki-vybora-bjudzhetnoj-ar-sistemy.806459/page-140 вот вы ее изучите - в ней так же есть люди которые по 10000 настреляли с Норинко, а под конец темы вам думаю должна открыться истина на предмет какая АР лучшая в бюджетном сегменте;)...

П.П.С. Для перевода денег по Привату не обязательно быть в Киеве;), это только для вас и только сегодня!!!

Хантер ua. та Шаман 13 подобається це.
  10. Kolesnyk_2007

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Житомир
    Являюсь власником ар системи але не норінко, хоча в свій час розглядав як варіант)

11. POMAH-Lviv

POMAH-Lviv Leutnant

Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Україна
    А можна побачити ті оголошення де після настрілу в пару сотень власники Норінок їх "різко продають"?

Vatson та Seksinika подобається це.
  12. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.031
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Их вообще не "резко" ни массово и.т.д. ни кто не продает - количество их на руках у граждан по сравнению с другими производителями большое, а вот объявлений о продаже как таковых по сути вообще нет, 1-2 и то не всегда на ССуа висит и максимум 3-5 на форуме и большая часть с настрелом не пара сотен а несколько тысяч..., а вот что массово на вторичном рынке так это Зброяр:D...

Johan Weiss, POMAH-Lviv та Шаман 13 подобається це.
  13. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.031
    Адреса:
    Киев-Украина...
    А ещё это мой любимый конструктор, который ещё красиво и компактно перемещается)))...

FBB630F6-BA6F-4024-A35A-D6422D8F2C8E.jpeg 285F7A35-0184-4F90-8C5C-941261AAF1E8.jpeg E9C9A44F-04B1-4CCA-A2D0-74931514E9F9.jpeg 4B26D7BF-4A61-4CEC-BB3F-B07F6663853B.jpeg 1B4EDE49-9F62-408F-83DD-047144C5F94D.jpeg

luk106321 та 50_Reichsmark подобається це.
  14. Kolesnyk_2007

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Житомир
    Відслідковуйте продажу і знайдете, ресурсів для продажу чимало

15. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.031
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Прекращайте наверно в моей теме продаж флудить - это всех касается:D:D:D!!!

П.С. Если кто хочет пообщаться на тему всяких меток, выборов, "соусированных" стволов в сравнении с хромированными, а еже ли еще и со статистикой реализации разных моделей:D - по создаем тему и мне ссылку - я с удовольствием приму участия в дебатах;)...

П.П.С. Норинко это самое нормальное соотношение цены и исполнения, при этом это самая бюджетная АР система в Украине - я выше ссылку давала на почти 200 страниц обсуждений, к этому как бы все в итоге и приходят...

А вы вот Госпадин Kolesnyk_2007 сказали а

так давайте уже и б скажите))) - вас вполне обосновано просят привести пример, вы в ответ предлагаете изучить динамику вторичного рынка :eek: - я вот вам как человек торгующий всяким разным железом с 13 года пишу еще раз(выше уже писала) - процент продаж Норинко на вторичном рынке по отношению к тому сколько их было продано просто мизерный в отличии опять таки от того же Зброяра!!! На 5-7 АК покупают одну Норинко - да при этом на те же 5-7 АК покупают еще 2 какие импортные единицы но они все разные как по конструкции так и по калибрам - но вам я так понимаю видимо виднее чем к примеру мне - я вообще не удивлюсь если вы из культа Зброяровства)))...

POMAH-Lviv, jbegemot та Шаман 13 подобається це.
  16. Kolesnyk_2007

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Житомир
    Зброяра я і сам в руки не візьму ніколи(((( три роки назад коли я вибирав що купити з ар систем то відслідковував ринок норінко бо розглядав її як варіант, і тоді їх таки чомусь розпродували масово (вторічка)

17. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.031
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Ладно - проехали...

jbegemot подобається це.
  18. Kolesnyk_2007

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    Житомир
    Як успіхи з наганом?

19. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.031
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Успехами назвать пока язык не поворорачивается)))...

20. lonish

lonish Stabsgefreiter

Повідомлення:
    201
    Адреса:
    Львів, Україна
    Добрий день.

Добрий день.

Цікавить. Можна номер телефону для уточнення деталей?

21. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.031
    Адреса:
    Киев-Украина...
    В первом сообщении есть;) с 10.00 до 20.00 набирайте..., в л.с. почти круглосуточно можно)))...

22. lonish

lonish Stabsgefreiter

Повідомлення:
    201
    Адреса:
    Львів, Україна
    Дякую. Завтра зателефоную.

23. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.031
    Адреса:
    Киев-Украина...
  24. Мамед1975

Мамед1975 Schütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Старокостянтинів
    Интересует цена на Норинко.
    И телефон.

25. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.031
    Адреса:
    Киев-Украина...
    Нашёлся и в наличии один из последних Магекан))) - Маяк в дереве в фетишном калибре 7.62 - 850уй.

26. Продавец Seksinika

Seksinika Leutnant

Повідомлення:
    3.031
    Адреса:
    Киев-Украина...
    В первом посте все актуально и цена 1050уй. и телефон 093-710-51-21;)...