42-я после лимонной

Тема у розділі 'Реставрація знахідок', створена користувачем F.O.Mozer, 20 гру 2010.

1. j.wais

j.wais General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.121
    Адреса:
    Галичина
    То, чем Вы занимаетесь- хорошо лиш в том случае, если хотите что-то сохранить (краску, декаль). В вашем варианте спасать нечего. Берите счётку на болгарку и вперёд. Лучше, правда, сначало убрать всё электролизом.

2. Цікаві лоти

1. До вашої уваги кружка для чаю офіцерської столовой вермахту. Тавро Bavaria 1942 - У лоті тільки чаш...
      4400 грн.
    2. Сталь, длина 17,5 см, клейм не обнаружил, фото на листе в клетку для масштаба Не смотря на кажущуюся...
      950 грн.
    3. Старовинний алюмінієвий термос, який використовувався італійськими збройними силами як військова ємн...
      1500 грн.
    4. До Вашої уваги Тарілка під другі страви, зі столовой для составу бійців Wehrmacht. Тавро підглазурне...
      1450 грн.
    5. Все, як на фото. Можна використовувати за прямим призначенням. Також прикрасить будь-яку колекцію! Ч...
      1050 грн.
  3. F.O.Mozer

F.O.Mozer Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.415
    С наступаюсчим камрады! Спасибоньки за советы думаю насадка+слабая лимонка достаточно, боюсь запортачить-ето моя вторая в наличии каска всего лиш так что жалею ЕЕ как дочку)))