•~•.308 Win •~•Точность и мощность. Делимся рецептами.

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Александр_13, 27 вер 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. ohotnik127

ohotnik127 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    481
    Адреса:
    Днепр
    Недавно вообще продал тяжелый пресс вместе с матрицами, оставил молотковый набор и две ручные матрицы вилсон, посадочная и нексайз. Этого с головой чтобы 4 раза перезарядить гильзу, но только если патрон был заводской и выстрел из моего карабина. На пятом цикле екстракция на некоторых уже затруднительная, но допустимая, для пострелух пятый пойдет, и гильзу можно не подбирать.

berger2000 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 8 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      230 грн.
    2. (в наявності 13 шт.)
      Новая, удобна при быстрой чистке. Очень хорошо себя зарекомендовала для чистки на позициях в услови...
      130 грн.
    3. Пропоную Вашій увазі розгортку патронника 7.62х39 Матеріал розгортки - сталь Р6М5. Звертаю увагу: Р...
      1550 грн.
    4. (в наявності 3 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      2125 грн.
    5. Пропоную станок для пристрілки зброї ПС 54 в новому стані, відсутній один барашковий болт, був загуб...
      1000 грн.
  3. Mad Max Subaru

Mad Max Subaru Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.826
    Адреса:
    Ангола
    под лапу 167 42,0 ВТ кол 71,4 (71,7 упор в нарезы) на 22 стволе скорость 766 мыс куча 0,3 МОА
    Под 168 например сиерру те же 42 и вперед.

Петр Сидоров, amitnik та Hamer2109 подобається це.
  4. INDIANA

INDIANA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    193
    Адреса:
    Черкассы
    міряв швидкість
    гільза ppu пуля eldx 178 lovex d73.6 =44.5 gr
    ствол саваж аксіс2 .308 20"
    швидкість
    801
    800
    816
    789
    кучка яка була при +10
    розсипалась при -6
    хочу спробувати на вагеті цю кулю
    цікавить швидкість 780 думаю скільки сипати... у товариша на 24" при 43грейнах 783

Hamer2109 подобається це.
  5. amitnik

amitnik Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.620
    Адреса:
    Київ
    Колеги, прошу ще підказочки по рецепту та комплектуючім. Маю у наявності:
    • Ловех Д073.4 та Ловех Д073.6
    • Капсулі Федерал 210
    • Рем 700 з 20" стволом, твіст 1:10
    Порадьте, будь ласка, які кулі придбати з таких опцій:
    • Hornady BTHP Маtch 168 грейн
    • Hornady BTHP Match 178 грейн
    • Hornady ELD Match 178 грейн
    • Кулі 175 гр / 185 гр "Made in UA" з сусідньої теми у гілці релоад
    Які перевірені навіски порекомендуєте для наявних компонентів та ствола?
    Чи варто при виборі кулі довіряти цьому калькулятору:
    http://www.bergerbullets.com/twist-rate-calculator/

Заздалегідь дякую.

Останнє редагування: 9 січ 2019
  6. Петр Сидоров

Петр Сидоров Oberleutnant

Повідомлення:
    3.507
    Адреса:
    Україна
    по Левексу та 168гр гортай в початок - там десь на 10-20 сторынках шукай - все є. але на ловекс цей став типу ССИ250, або аналог.

Hamer2109 та amitnik подобається це.
  7. 0-88888

0-88888 Feldwebel

Повідомлення:
    320
    Адреса:
    Киев
    Дякую поржав))) З такою кулею ( правда заводською) Хорнаді 168 грейн, на 725 метрів при вітрі від 3.5, до 5 м/сек на зброяровському полуавтоматі зі стволом в 20 дюймів, мій Син в три постріла зібрав 0.9 МОА, тепер рахуємо, чи варто гратися, сьогодні в ібісі взяв ці кулькі ( правда під свою знижку) по 12.58 гривень, плюс гільза 3 гривні, плюс кнопка 2 гривні, і нехай ловекса на 6 гривень, хоча якщо чесно дешевше бо брав в сафарі під знижку, виходить = 23.58, що там в Ібісі по ціні цей патрон? 39 гривень, різниця 15.42, на ста патронах півтори тисячі....ну для вас це може не гроші, а для мене це ще лишніх 65 пострілів.....Да по попаданню є відео доказ, і свідок який гідний в снайперському ділі. І да накручені " грибочки" полетіли не гірше заводських, а докази тільки якщо заб'ємося на коньяк))))) Бути Добру. І на останнє киньте в мене гівном, якщо купите в магазині лапуа в 167 грейн вже заводському патроні)))) А от з Польші можна привезти і накрутити)))

Mad Max Subaru, INDIANA, Yrii та ще 1-му подобається це.
  8. Yrii

Yrii Leutnant

Повідомлення:
    1.351
    Ви шо!!! Зараз Пєтя видасть Вам таку порцію какашок! Це ж той Пєтя, що в 12 крат дирки на мішенях бачить на відстані 1100м! Ви не знали?:D

POMAH-Lviv та 0-88888 подобається це.
  9. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.507
    Адреса:
    Україна
    Ви можете сильно ржати, чи ні, але я використувую 210гран з БС 0,327 по Ж7 на швидкостях 760-780м/с. що на 100м, що на 1000м вона з 0,5 кута не виходить.
    І тут я знаю за що гаю час, а не просто заплатив по 32грн і стрельнув у 0,5 кута (але тільки до 600м, а далі фізику ще ніхто не обдурив), а потім тут продав гільзи ще по 2-3грн за одностріл.

10. 0-88888

0-88888 Feldwebel

Повідомлення:
    320
    Адреса:
    Киев
    Ви знаєте Петр Сидоров, я не полінувався, і за пару днів, вечорами прочитав всю тему, якщо чесно, я не розумію що ви тут робите, в цій темі....відкрийте нову тему, ну назвіть її наприклад - Нах його крутити, якщо можна купити)))))) Так от шановний, гляньте на ібісі, там ще залишилися патрони лапуа по старій ціні в розділі - їх не має і не буде більше поки у нас війна...ну просто піпець яка там ціна, якщо крутонути самому, то втричі дешевше вийде, навіть якщо гільзи продати))))) І якщо чесно то мені не цікаво з вами вести дискусію, судячи по тому що я читав, це як сцяти проти вітру, начебто і легше стало, але чомусь весь в своїй сечі)))) Так що вас буду ігнорити, а іншим камрадам респект, багацько цікавого у вас знайшов, дякую вам за це.

Камча, Gogi 514, POMAH-Lviv та 4 іншим подобається це.
  11. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.507
    Адреса:
    Україна
    Значить ви багато читали, але не прочитали основного - значить не ваше.
    Набій ГГГ 168, нічим не відрізняється від Лапуа сценар 167, а коштує меньше. До речі, саме його (Лапуа 167) отримували безкоштовно, просто по накладній - так само як ви отримували набої до того, що у вас на аватарці намальовано (там ще рамка приціла складена чомусь, а цілик стоїть більше 2200м). Тому я мав нагоду порівняти якість набоїв ГГГ 168 та 175 і Лапуа Сценар 167 на одніх і тих стволах швейцарського виробництва.

Останнє редагування: 10 січ 2019
  12. 0-88888

0-88888 Feldwebel

Повідомлення:
    320
    Адреса:
    Киев
    Петр Сидоров все дякую, от тут я точно зрозумів що був правий))))))) Заскріню, і на вихідних покажу хлопцям нехай поржуть як ви зрівнюєте лапуа 167 з сієрою, і де ж ви так отримували лапуа 167 безкоштовно??))))) Ой не кажіть я розумію, то дуже секретні війська. Нехай вам щастить, а мені не...уй шастать по тролям))))))))))

POMAH-Lviv, Mad Max Subaru та INDIANA подобається це.
  13. 0-88888

0-88888 Feldwebel

Повідомлення:
    320
    Адреса:
    Киев
    Камради дуже прошу не говоріть прибалти, для них це як для нас - ХОХЛИ. Я знаю і їхніх волонтерів ( доречі сильно допомагають), і воїнів.....Балтійці вони, з повагою до вас і до них.

Gogi 514 та Mad Max Subaru подобається це.
  14. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.507
    Адреса:
    Україна
    Ви ж знаєте все, а тому маєте знати хто і що має на оброєнні. Да-да покажіть хлопцям, бажано тим, хто з дашки більше чим на 2200 насипає при складеному прицілі. Думки дійсних фахіців я особливо ціную.

Останнє редагування: 10 січ 2019
  15. INDIANA

INDIANA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    193
    Адреса:
    Черкассы
    Джентельмени є пропозиція зустрітись постріляти та в роботі побачити в кого як шо летить і на яку відстань .

Vasco, 0-88888 та Mad Max Subaru подобається це.
  16. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.746
    Адреса:
    Украина
    Де саме?)

Петр Сидоров подобається це.
  17. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.965
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    З всієї України прийдеться з'їжатися:)

Yrii та Unnamed Player подобається це.
  18. INDIANA

INDIANA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    193
    Адреса:
    Черкассы
    Треба подумати про полігон
    так щоб без взносів і без лишньої тяганини . Може десь під Києвом . Там де сотку стріляють . Треба пошукати.

Unnamed Player подобається це.
  19. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.507
    Адреса:
    Україна
    У вас в гостях )))

20. Unnamed Player

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.746
    Адреса:
    Украина
    з 14 року вдома й так не дуже часто)

Mad Max Subaru подобається це.
  21. Unnamed Player

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.746
    Адреса:
    Украина
    Не має місця,й так дуже тісно:cool:

22. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.507
    Адреса:
    Україна
    там узбережжя велике)))

23. Unnamed Player

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.746
    Адреса:
    Украина
    Нажаль з літа не був на тому полігоні... Але там зара знаний дубак,саме воно для тренувань)))

Yrii, Mad Max Subaru та Петр Сидоров подобається це.
  24. INDIANA

INDIANA Stabsgefreiter

Повідомлення:
    193
    Адреса:
    Черкассы
    Є місце там можна далеко в районі м. Черкаси . Тільки на сьогоді снігу дуже багато ...

25. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.507
    Адреса:
    Україна
    був біля того моря не дуже давно, було -10* і вітер 15-17м/с... кайф))) саме для тренування погода стояла, як хто замовив.

Hamer2109 та Unnamed Player подобається це.
  26. Петр Сидоров

Повідомлення:
    3.507
    Адреса:
    Україна
    Спеціально для фахівців зробив - щоб реальні фахівці, а не всілякі тролі, змогли без великого напруження мозку зробити порівння 2х куль у 308 калібрі - Сієри 168 та Сценара 167. Може фахівець щось розкаже тут, в чому суттєва перевага однії кулі над іншою? Може раптом весь всесвіт здригнеться від отриманих нових знань, від справжнього фахівця.

Images:

Панорама.jpg
    Titanium та Mad Max Subaru подобається це.
Статус теми:
Закрита.