Фальшиві фото "звірств УПА"

Тема у розділі 'Національні партизанські формування', створена користувачем Aйзенгавер, 6 лют 2014.

  1. Teodor Pauli

    Teodor Pauli Leutnant

    Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    49
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    106
    Повідомлення:
    1.289
    Адреса:
    Львів
    Правда є дуже небезпечна річ. Тому її всіляко замовчують. Замість того лунають істеричні верески "покайтеся, ставайте на коліна і посипайте голову попелом".
    Ось нещодавно латинський попушка відзначився: "Львівський митрополит Римо-католицької церкви (РКЦ) Мечислав Мокшицький вважає, що війна на Донбасі – це божий знак про те, що українцям потрібно покаятися за Волинську трагедію." http://zaxid.net/news/showNews.do?l...znakom_za_volinsku_tragediyu&objectId=1427120
     
  2. Цікаві лоти

    1. 400 грн.
    2. Робочий пружина з АК
      650 грн.
    3. Подаватель магазина СВТ 40 состояние по фото внутри масло типа "солидол" может консервационное легки...
      400 грн.
    4. Вашему вниманию достаточно редкий на сегодняшний день макет СВТ-40 выпущенной в 1941 году. Макет нах...
      30000 грн.
    5. Запчасти к магазинам СВТ-40.
      200 грн.
  3. Savoy13

    Savoy13 Leutnant

    Повідомлення:
    1.130
    Адреса:
    Ukraine
    Дуже шкода... надзвичайно цікаво... в цій темі всі дописи WOLODYMYR_а - перечитував двічі!
     
    Eugeniusz M. та Hamer2109 подобається це.
  4. WOLODYMYR

    WOLODYMYR Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    118
    Адреса:
    ТЕРНОПОЛЬСКАЯ-БОРЩОВ
    Не шкодуйте- пишіть у приват і давайте е-мейл.

    Спробуйте зрозуміти просту річ- Львівський архієпископ-митрополит Римо-Католицької Церкви Мечислав Мокшицький словами не дрище.
    Це усвідомлена і узгоджена заява!

    4 години назад з ЗахідНету видалили коментар такого собі Петера Ткачука, з яким я час від часу перегиркуюся на цьому ресурсі. І мій, в якому я схвалив на цей раз його слова. хоч і не без морщення!
    "Як ви думаєте, товариство, чого бракує в тій історії? Адже як не крутіть, а Волинська різня була. Поляки її називають геноцидом і число вбитих 100 000. Чи це була різня чи массакра чи геноцид, для замордованих різниці не робить. А мене дивує інше - тиша в царині українських істориків. Та дослідіть, якщо ви не погоджуєтесь з польським даними і трактуванням. Дослідіть, хто дав команду "фас" Климу Савуру і його банді мордувати поляків. Дослідіть, скільки вони вимордували поляків, а разом з тим українців і жидів. Дослідіть, чи це була місцева, так би мовити, галицька самодіяльність чи наказ прийшов з Кремля. Осудіть винних і буде кінець історії. Невже це важко?"

    Я не згоден з акцентами і тональностями, але цей зубодер вліпив у лоб!

    Називайте Мокшицького "попушкою", кривіть писки, вивертайте варги до вух- йому це ДО ЛАМПОЧКИ!
    А те, що написав Ткачук- СТРАШНЕ! Для Вятровича і його УІНП, для істориків! Їх звинуватили в ідіотизмі!

    Демонструйте свій ПАЛЯНИЧНИЙ ПАТРІОТИЗМ далі! Копіюйте матеріали, які перестали бути актуальними ще до 2010!

    Ось вам подарунок на "довгу і незабутню"

    Це фото ОБОВ'ЯЗКОВО РОЗГЛЯДАЮТЬ ВСІ ПОЛЬСЬКІ СТУДЕНТИ. І українські, які вчаться в Польських ВУЗах. І обговорення обов'язкове- ПО СЦЕНАРІЮ. Тільки дочка мого колеги відмовилася- не заперечувала факту, просто відмовилася грати покаяння- добре, що ректор був не зовсім дурень- не відчислили!
    Zbrodnia Wolynska.jpg
    Страшне фото? Дуже страшне! 6 чи 7 безвинних беззахисних польських жертв. От тільки над ними з побожно складеними руками- ФОЛЬКСДОЙЧ! ПРАЦІВНИК ЧОРТКІВСЬКОГО КРІПО! Не сторонній-глава сім’ї!
     
    Ніколаускасс, Helmut Raiser, Savoy13 та 2 іншим подобається це.
  5. Eugeniusz M.

    Eugeniusz M. Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Гостромир
    Я вже писав що кожен має вибір! Не хочете миритися та каятися (особисто мені нема в чому каятися, бо я не вбивав ні тих ні тих) тоді беріть обуха та йдіть вбивайте знову, не хочете вбивати тоді не вбивайте. Я готовий миритися та визнавати помилки попередників, в іншому разі це шлях до ворожнечі!
    Кожен робить вибір для себе та особисто відповідає за нього.
    Особисто мені шкода людей як з однієї так і з іншої сторони, але все що я особисто можу зробити то це вшанувати їх хвилиною мовчання, чого і Вам раджу!!! Потрібно розуміти що Московія доклала не мало зусиль до цих вбивств і це ще явно не кінець!
    Щодо католицького зварйованого попа (інакше я його "болтовню" не назвав би) то тут з Володимиром я не згодний що це узгодженна позиція. Тоді можна припустити що педофілія в церкві (а точніше ті випадкі котрі стали відомі) то також узгоджена позиція... хоча хто знаеє!? Потрібно розуміти що в Польщі сєпаров не меньше чим в Україні! Деякі з нах у віці 25років заявляють що при СССР жилося набагато краще, але ж ЗВІДКИ вони то знають як тоді жилося?!?!?!
     
    gantz, prust, рональд та ще 1-му подобається це.
  6. Teodor Pauli

    Teodor Pauli Leutnant

    Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    49
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    106
    Повідомлення:
    1.289
    Адреса:
    Львів
    Трохи по темі. У польщі функціонує Інститут національної пам'яті -Комісія з розслідування злочинів проти польського народу .
    Цілий державний орган, що фінансується з держбюджету. Крім того купа різних грантожерів-"дослідників" чи то псевдоісториків, що видають себе за "правдошукачів". Питання, - якщо припустити, що українці дійсно під час ДСВ вчиняли масові морди поляків (цифри коливаються від 15тис, чуть не до сотень тисяч), то навіщо в своїх публікаціях виставляти фотографії з купами замордованих, котрі не є поляками і не мають жодного стосунку до так званого "ludobojstwo na wolyniu" ? Невже за такого "масового" людобуйства немає достатньо правдивих фото?

    Чи скоріш за все, всі оці інститути і "дослідники" є віслюками-рупорами пропаганди. І мета - створення образу єдиного народу-жертви. Благо є у кого вчитися. Тільки, панове, місце вже зайняте і, навряд чи на цей п'ядестал когось пустять.

    На мою думку, в українській історіографії не просувається саме антиколоніальний аспект боротьби.
    Франція не вимагає покаяння від Алжиру чи В'єтнаму. Бельгія від Конго. Британія від Індії чи Ірландії. Там також відбувалися масові убивства, в більшості цивільних колоністів.
    Туреччина від Саудівської Аравії чи Вірменії. Так, Вірменії теж - за масові убивства дашнаками цивільних турків ще задовго до вірменських погромів.

    В окупанта не просять вибачень.

    Як би не було боляче комусь це сприймати, але кров невинно вбитих жінок і дітей не тільки на руках безпосередніх убивць, а більшою мірою на тих, хто чинив злочини проти автохтонів під час завоювань і колонізації, а потім прикрився своїми близькими, як живим щитом.
     
    Останнє редагування: 31 тра 2017
    Ніколаускасс, ДВ762, Viktor1986 та 11 іншим подобається це.
  7. Savoy13

    Savoy13 Leutnant

    Повідомлення:
    1.130
    Адреса:
    Ukraine
    Згідний з вами на 100%.
    Мій дід ( 1902 р.н) взяв собі дружину ( мою бабцю) польку... дуже багато розказував " про життя за поляків" та за "совєтів"... цікаво було слухати... і явно воно трохи відрізняється від того , що сьогодні пише WIKI....

    P.S тема дуже цікава. взнав для себе багато чого, дякую
     
    Останнє редагування: 31 тра 2017
    gantz, БРОДЯГА 777, Барражер та ще 1-му подобається це.
  8. siromanets

    siromanets Moderator

    Повідомлення:
    1.944
    Бачу дискусія накаляється.
    - Не переходіть на особисті обрАзи.
    - Перш ніж запостити деілька разів перечитайте.

    PS Хто не в курсі, я - "тиран" :), відправляю в БАНьку паритись.
    PPS "У нас немає вічних союзників і у нас немає постійних ворогів; вічні і постійні наші інтереси".
     
    Helmut Raiser, рональд та Барражер подобається це.
  9. WOLODYMYR

    WOLODYMYR Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    118
    Адреса:
    ТЕРНОПОЛЬСКАЯ-БОРЩОВ
    Не втерплю таки. Нагадую-
    Прошу зрозуміти- ця тема "фальшивих фото" виникла тоді, коли вже перестала бути актуальною для тих, "хто в темі", тобто не робить "відкриття" по принципу семінариста, який вперше вздрів голу тьотю.
    Те, що Aйзенгавер помістив тут ці матеріали- добре, але книжка вийшла 14 років назад і розібрана "по кісточках" 10 років назад. Якщо вона зараз у 2017 комусь і потрібна, то це "семінаристам".
    Чомусь ніхто не звернув увагу на те, що в Польщі після Кормана ринув потік подробних томів де розбирається все до довідників- повіт-такий, село-таке, дата-така, жертв- стільки.
    Цьому потокові треба було три роки, щоб залити мізки навіть польському сейму. А ще через три- сейм вже був здебілізований настільки, щоб проголосувати свою постанову від 21 липня 2016 а в листопаді- перелицювати спільну українсько-польсько-литовську постанову про пам'ять після підписання Україною первісного тексту.
    В повідомленні 78 я помістив фото (досить відоме). Це цілком реальний і страшний факт- знищена польська сім'я. Тільки глава сім'ї- ФОЛЬКСДОЙЧ. Співробітник КріПо.
    Пане Viktor1986 ! Ви можете дати хоч одне фото, знайдене ВАМИ, атрибутоване ВАМИ?

    Зараз актуальними є не фото, а СИСТЕМА польської інформації про "VOLYN-43". Я не винен, що наш УІНП і наш Вятрович шукає чорних котів у темній кімнаті. де їх немає. Я шукаю те, що шукаю- докази, що польська система наскрізь брехлива. А фото- маю і це. Тільки для того, щоб дивитися на фото і казати "Ого! Ну і дають брати- поляки", треба знати про село словесну, цифірну інформацію.

    Розбирайте далі Кормана!

    siromanets
    Я написав вам у приват. Чекаю відповіді.
     
    prust, рональд, Savoy13 та ще 1-му подобається це.
  10. WOLODYMYR

    WOLODYMYR Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    118
    Адреса:
    ТЕРНОПОЛЬСКАЯ-БОРЩОВ
    Це повна сторінка з якої взято це фото. Що це за "твір"?
    Я запитую.
    Маєте власні здобутки- давайте!
     

    Images:

    Zbrodnia_Wolynska едукація.jpg
    рональд та Hamer2109 подобається це.
  11. WOLODYMYR

    WOLODYMYR Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    118
    Адреса:
    ТЕРНОПОЛЬСКАЯ-БОРЩОВ
    Я думав- ви "в темі".
    Тобто- знаєте принаймі назву теми, якщо вже взаємозв'язок фальшивих фото і фальшивої статистичної інформації вам недоступний.
    Нагадаю- у цій темі https://reibert.info/threads/falshivi-foto-zvirstv-upa.459179/page-4#post-9858999 я помістив фото і уточнення до нього.
    Уточнення- на основі друкованого дослідження одного із західноукраїнських істориків (свої матеріали з фото він не суміщав з простої причини- про існування фото він не знав і тема дослідження не стосується ні польської колаборації ні українсько- польської війни).
    А я знав і про його дослідження і про це фото. І сумістив їх.
    Друге уточнення- спогади свідків події, перед- і післяісторії події і їх дітей. Звідки це фото- я вже натякав- https://reibert.info/threads/falshivi-foto-zvirstv-upa.459179/page-4#post-9872452 https://reibert.info/threads/falshivi-foto-zvirstv-upa.459179/page-4#post-9858999
    Цілком можливо, що я, "нічтоже сумняшеся", "наступив на мозоль" птасі вищого польоту, яка не зрозуміла двічі повтореного і задає зразок коректності уточнення-
    Заспокойтеся, більше вам пропонувати нічого не буду.
    Моє самопочуття? Середнє за останніх півроку. Гірше, ніж за попередніх півроку. По моєму оптимістичному прогнозу- краще, ніж воно буде в наступні півроку.Тільки не переживайте особливо- хворобою Рейгана ще не страдаю(це ж його відправили з кіностудії в президенти у зв'язку з прогресуючим захворюванням), нічого неврологічного і психіатричного- трохи заранні. але типові болячки українця, якому згідно української статистики залишилося 2 чи три роки життя.

    Тобто- Бажаю і вам доброго здоров'я на довгі літа!
     
    prust та рональд подобається це.
  12. Eugeniusz M.

    Eugeniusz M. Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Гостромир
    Віктор Ви можете викласти ваше питання, бачення чи пропозиції по данній темі??? Поки що я Вас не розумію!
    Ви говорите , - НЕ ТАК! На питання, - а як? Ви мовчите!
     
    рональд подобається це.
  13. саце-belli

    саце-belli Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    663
    Адреса:
    Украина, Донецк
    Так, це не хвороба Рейгана.
    По-перше, тому що його хвороба насправді хвjроба Альцгеймера.
    По-друге, тому, що перед своїм президенством він вісім років був губернатором Каліфорнії.
    По-третє, тому, що актором він був посереднім, зате класним головою акторської профспілки і міг триматися так ще довго.
    Але перейшов у політику і мабуть чогось таки в цьому досяг.
    На мою думку тому, що не брехав.
     
    Ніколаускасс подобається це.
  14. Eugeniusz M.

    Eugeniusz M. Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Гостромир
    Дело за малым, осталось Вам рассказать где брехня и что не так.
    Вы вообще о чем? Я так понимаю что раз Вы комментируете пост Владимира то Вы его обвиняете во вранье???
     
  15. саце-belli

    саце-belli Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    663
    Адреса:
    Украина, Донецк
    Просто анекдот:
    Приходит мужик к директору цирка и говорит: "У меня есть для вашего шоу замечательный номер". Директор: "Ну давай, излагай." Мужик с блеском в глазу: "Подвешиваем под потолок огроменную бадью с дерьмом. Гаснет свет, только прожектора шур-шур, маэстро взмахнул палочкой, зарокотал барабан, всё громче и громче, и вдруг эта бадья из-под самого купола шмяк... Весь цирк в дерьме, и тут выхожу Я. Весь в белом."
     
    gantz подобається це.
  16. Eugeniusz M.

    Eugeniusz M. Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    521
    Адреса:
    Гостромир
    Классный анекдот!
    а по делу есть что сказать, без флуда? Мне интересно услышать Вашу точку зрения, без анекдотов. Конечно если она у Вас есть.
     
  17. саце-belli

    саце-belli Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    663
    Адреса:
    Украина, Донецк
    А это и есть точка зрения.
    Бонус: вторая заповедь Моисею.
     
  18. WOLODYMYR

    WOLODYMYR Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    118
    Адреса:
    ТЕРНОПОЛЬСКАЯ-БОРЩОВ
    Eugeniusz M. подобається це.
  19. Viktor1986

    Viktor1986 Feldwebel

    Повідомлення:
    883
    Адреса:
    Львів, Україна
    Hamer2109 та Барражер подобається це.
  20. Viktor1986

    Viktor1986 Feldwebel

    Повідомлення:
    883
    Адреса:
    Львів, Україна
    Лера ОУН-УПА, Юрген СС, Hamer2109 та ще 1-му подобається це.
  21. Viktor1986

    Viktor1986 Feldwebel

    Повідомлення:
    883
    Адреса:
    Львів, Україна
    Відкрилася іще одна фальшивка.
    Фото із ЖЖ угліча
    https://uglich-jj.livejournal.com/57674.html
    Clipboard02.jpg
    Насправді це жертви німецьких окупантів.
    м. Бердянськ 1943 р. Зверніть увагу в дитини, на голові вирізана зірка.
    http://proznanie.ru/teacher/?class=9rushistory&content=39a4aa926858406216e2b2b20596f397
    http://www.warmem.narod.ru/nagel.jpg
    https://forum.tritiumnet.org/topic/32724-забытый-геноцид/
    http://www.andersval.nl/publikatsii/zametki/4355-tasya-rita-valya
     
    Барражер та Hamer2109 подобається це.
  22. Viktor1986

    Viktor1986 Feldwebel

    Повідомлення:
    883
    Адреса:
    Львів, Україна
    Hamer2109 та Барражер подобається це.
  23. Viktor1986

    Viktor1986 Feldwebel

    Повідомлення:
    883
    Адреса:
    Львів, Україна
    А ось і сам фільм звідки був взятий цей кадр
    The Atrocities committed by German Fascists in the USSR (2)

    Час: 4:32.
     
    Барражер подобається це.
  24. Viktor1986

    Viktor1986 Feldwebel

    Повідомлення:
    883
    Адреса:
    Львів, Україна
    Документальній фільм: ЛУКАВЕ ЛЮДОБУЙСТВО




     
  25. Teodor Pauli

    Teodor Pauli Leutnant

    Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    49
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    106
    Повідомлення:
    1.289
    Адреса:
    Львів
    Volinska-rizanina-Sagrin.jpg

    Маємо підстави стверджувати, що фальшування історії та антиукраїнська істерія у Польщі є узгодженою позицією політикуму, кліру , істориків і суспільства.
    За браком фактажу про т.зв. "людобуйство на Волиню" вже давно використовуються у Польщі крадені і перекручені на свій лад матеріали про злочини поляків щодо українців.
    Зі свіжого - у канцелярії прем'єр-міністра Польщі Моравецького "злочини українських націоналістів" супроводжуються фото ... зі спаленого поляками українського села Сагринь.
    90933b6-2.jpg

    Більше тут: https://www.eurointegration.com.ua/news/2018/07/20/7084625/
     
    Останнє редагування: 20 лип 2018
    gantz, Hamer2109 та Viktor1986 подобається це.
  26. Viktor1986

    Viktor1986 Feldwebel

    Повідомлення:
    883
    Адреса:
    Львів, Україна
    Hamer2109 та Teodor Pauli подобається це.