Доброго дня/ ночі Допоможіть обʼєктивно в реаліях сьогодення оцінити дану раму? Рама копана, після знаходження нічого з нею не робилось, рама міцна але потребує кваліфікованої чистки!!! Перекупники, можете не турбувати ( не витрачайте свій та мій час). З пов.
Вітаю! Ось приблизно https://www.finn.no/recommerce/forsale/item/454852826, це 6800 дол., звісно зараз почнуть скиглити про загнівающій запад, хоча Вам, на відміну від мене, дуже обережно натякають . В реставврованному стані, навіть не хочу називати цифру, бо модераторам доведеться чистити тему. З повагою.
Ви просто за стільки часу не зрозуміли одну просту річ що "продавати" - це не те ж саме що "продати". А ще правила трохи не вмієте читати, де вказано що надаються приклади проданих лотів, а не те що висить на продажі не відомо скільки років. А ще не розумієте, як працює логістика між Україною та ЄС і що можна легко вивезти перепродати, в що стане дорожчим ніж ціна лоту в Україні. А ще взагалі не в темі що зараз відбувається з продажами подібних речей не тільки в Україні, а і у всіх країнах ЕС, особливо останні 2 місяці. І ще купу всього, що віддаляє вас від адекватності... А що стосується цього лоту - то ціна йому в укр не більше 500$, на жаль. Та і те буде дуже і дуже не швидко. Але це реальність сьогодення. Особисто я б не продавав за такі гроші однозначно, але маємо що маємо.
Вітаю! Можна було купить у 2021 році) Я не маю нічого проти, важливо щоб продваець орієнтувався між цими цінами. Але я впевнений, що такий моцик потім був проданий за 50 тис дол. З повагою
Вітаю, паливний бак можна було б поставити на вітрину a що стосується рами тільки після піскоструминної обробки все стане зрозуміло. Вартість ремонту дуже висока. Загалом, це ризикована покупка в такому стані.