Дааааа,приинтереснейшая тема.Каковы же все таки внешние признаки настоящего Украинца? Как по мне,так признак настоящего Украинца ,это любовь к своей земле ,традициям и готовность к самопожертвованию ради своей страны и нации.А язык,да это одно из главных признаков.Но не забывайте о москальско-большевитской оккупации.Десятки лет кацапскими свинособаками уничтожалась культура,язык и миллионы Украинцев.И Вы пан Kaiserlemberg хотите,чтоб за несколько лет все стали разговаривать на украинском? А кто не разговаривает на украинском тот не патриот и не Украинец? Так поедьте на Донбасс и там на передке Вы к удивлению своему увидите 80% русскоязычных бандеровцев.И многие из них не знают к сожалению Украинского языка,но они любят свои страну и готовы за нее умереть.Так вот,расскажите им про внешние признаки Украинца,назовите их не Украинцами.Они же не по украински разговаривают.Расскажите это тем ,кто по два года там сидит.Кто прошел Иловайск,Дебальцево,Пески,Миусинск,Саур Могилу.Думаю ничего хорошего из этой затеи не выйдет.Можно не знать Украинского ,но быть патриотом своей страны.А можно носить мазепинку,разговаривать на чисто Украинском языке ,на каждом углу кричать про свой патриотизм и сидеть на ровной жопе ,дома на диване и нихрена не делать.Патриотизм разный бывает.Тема изначально провокационна,все мы Украинцы .И знание или не знание языка не делает воина на передовой менее сильным в своем желании защищать Украину.
Так, чому ж тоді щирі украінці в Карпатському та Волинських регіонах, у Центральній Украіні залишають після себе пустелю , живучи на своій землі, як грабіжники?
ПанізСум - вітаю! Де пропадали??? Про мову.... Так то воно так, але намагатися вчити, розмовляти українською мовою потрібно. І менше матюкатися, щоб не перетворитися на москаля)))
Як на мене, то і документи можна написати які завгодно. На мою думку, такі дослідження має ініціювати держава (шоб їх не сприймали як художній фільм) дійсно, з відповідними офіційними документами, з якимись обгрунтуваннями істориків та археологів. Тому і ділю все почуте, прочитане і побачене "на 18".
Вітаю і я Вас усіх брати та побратими.Теж дуже радий вас усіх бачити та чути.Розмовляти та вчити рідну мову потрібно.Але ж не на фронті її вчить.Там побратимам хватає виховної роботи з загарбниками. Не хвилюйтесь,буде все .І мова ,і москалі на деревах,і Бандера 100метровий в центрі Київа.Не все зразу.Як нація і єдиний народ,ми тільки но стали формуватись,з 2014 року,бо люба нація та народ народжуються ,формуються та гартуються в боях проти ворогів.Слава Україні ,та всім ,хто її захищає! Не будемо ділити героїв на російсько мовних та україно мовних.Всі вони роблять єдину ,та дуже гарну справу-боронять Україну від москальсько-червоних загарбників.Смерть кацапським загарбникам!
Я відкрию вам військову таємницю (тільки нікому не розказуйте). Розмовляти украінською на донбасі вміють, але не при народі, бо це принизливо, типу як хвороба непристойна.
Я теж відкрию Вам таємницю(тільки не кому не розказуйте) .Розмовляють українською мовою на Донбасі в селах аж бігом.І нихто ні кого не соромиться .А ще дуже файно розмовляють українською в селах Рстовської області.Та ще й так,що будь який Українець київщини позаздрить.Бо Ростовська область Українська земля .І не які сталіни - путіни не змогли і не зможуть переробити населення.
А у Вас що руки повсихали щоб самому "дополнять пунктікі "... ??? Не я автор цього тесту, не мені й правки у ньому робити ... "ещё поляки и турки-кровные враги." А яке відношення має ворожнеча між турками та поляками до зовнішніх ознак Українця ... ???
"Бо знаю чотири мови і можу вільно спілкуватись на них. І яка тоді зовнішня ознака? Чи їх чотири?" Так !!! Їх у Вас дійсно чотири (зовнішніх ознак) ... Але по-перше мова - це не єдина зовнішня ознака належності до певного етносу ... по-друге - виначальною мовою із чотирьох є та, котра для Вас рідна ... вона і визначає вашу національну приналежність (без різниці який колір шкіри чи проріз очей Ви маєте) ... по простій причині ... МОВА - це носій національної ментальності, культури, характеру та інших елементів притаманних тій чи іншій нації ... тому негер народжений в Україні за однією із зовнішніх ознак (більш поверховою) а саме кольором шкіри - є НЕГРОМ, африканцем ... зате за іншою - МОВОЮ, що хоча є і зовнішньою на перший погляд, в своїй основі є одночасно й внутрішньою ознакою - є УКРАЇНЦЕМ ... !!! Оскільки вихований у середовищі де панує Українська Мова а значить і Український світогляд, характер, ментальність і таке інше ... тому "начинка" у негра повністбю УКРАЇНСЬКА ... Недарма колись турки, роблячи із полонених Українських хлопчиків ЯНИЧАРІВ, найперше забороняли їм розмовляти рідною мовою переучуючи на турецьку ... "Продовжуйте далі ділити українців на українців та неукраїнців " Хіба тут, у цій темі, хтось робить такий поділ ... ??? Хоча всетаки певний поділ існує ... але не нами зроблений а самим життям та історією - це поділ населення україни на ЕТНІЧНИХ УКРАЇНЦІВ та ГРОМАДЯН УКРАЇНИ не Української національності ... ми ж у цій темі підняли питання лише про етнічних Українців, тому жодного поділу тут бути не може ... Сама тема дружня, жартівлива і не передбачає жодних провокацій ... хіба хтось сам хоче знайти ПРОВОКАЦІЮ ... ??? "У нас велика країна, в якій проживає много націольностей і у кожної зовнішні ознаки різні." Усе вірно ... !!! Ми ж зупинилися лише на УКРАЇНСЬКІЙ ... чи це ГРІХ і ПРОВОКАЦІЯ ... ??? !!! "Мабуть треба шукати ознаки українця в любові до Батьківщини, а не в інших показниках." Ну якщо така ознака є лише зовнішньою, а саме зовнішні ознаки ми тут розглядаємо ... то грош ціна такій ЛЮБОВІ ... !!!
Просто вже немає місця де садити дерева ... тому й "відать" звільняють ділянки під нові саджанці ... ???
Чому ж Українця, котрий розмовляє Українською Мовою, москалі завжди називали і називають зараз - Бандерівцем та націоналістом ... ??? А Українця котрий розмовляє москальським язиком за СеРСеРу називали "совєтскім человєком" а сьогодні кличуть "гражданіном руского міра" ... ??? А це вже не ми робимо поділ ... це вже МОСКАЛІ нас так поділили ...
І поляки це намагались робити в 20-х 30-х роках минулого століття на західній Україні. Під час моєї служби в армії, вже при незалежній Україні, Бандерівцями називали всіх вихідців з західних регіонів, навіть тих що розмовляли російською,
Если взять с Запада на Восток и с Севера до Юга, включая отнятый Крым, то "зовнiшнi ознаки" довольно таки разные. И как бы вам это не понравилось есть и черты тюркско-монгольские. Более того людей с такими чертами достаточно и на западе Украины. Это что-то меняет? Судите лучше так, вне зависимости от паспорта и языка, кто за самостийну Украину и ее территориальную целостность, тот человек, а кто против тот гандон. Посмотрите на представителей власти, сколько там этнических украинцев, добровольных помощников ВВХ и поймите что не москальска мова делает из человека п-раса, а его поступки. Добы отсечь выпады трулей и ко: державна мова должна быть только одна. Если у вас есть реальные исторические факты о том что украинский и беларусские более старые, чем москальский, это нужно использовать в пропаганде и популяризации. А иначе звучит контрпродуктивно и смахивает на фоменковщину.
Думаю під Вашими словами підписалися б усі патріоти України. Але читайте слова автора теми: З повагою.
Виступає представник України в ООН: - Коли князь Київської Русі – Олег пішов скупатися в річці, в нього, на березі, москалі вкрали меча. Представник росії: – При чем здесь мы? россиян тогда вообще еще не было! Представник України: - Ось! Це я і хотів сказати.
Новгород был, но что с ним потом сделали москали? Реально интересно какая разница была во времена Олега между новгородской, киевской и например волыньской речью ?
Вибачте, але й не мав цього на увазі. Я про те що ми по суті юмор, починаємо переводити на серйозну тему і стає не смішно.
Обычно по паспорту определяют Ну да,а что у каждого шмайсер запрятан и в тихую Гитлеру молится,но жизнь вносит свои коректировки-когда я говорю шо я с Донецка значит сепаратист,в огороде калаш с гранатками прикопан, а у меня в шкафу ватник, бутыль водки и портрет путина
Підозрюю що якщо і відрізнялась то не дуже. Новгород був напевне, єдиним осередком цивілізації на тій території в ті часи. За часи Олега не впевнений, але трошки пізніше... Є така штука - вислі печаті, так от, написи на них однакові (однаковою мовою), і ті що розкопані в Новгороді і на Волині і на Київщині. Вони до речі (вислі печаті) свідчать про зовнішню торгівлю і політичну діяльність міст і поселень. Весь прикол в тому що в нас їх знаходять мало не на кожному хуторі, а в москалів тільки в Новгороді (от і здогадайтесь де була цивілізація, а де "медведи на болоте"). Але я не історик і не археолог, і це моя особиста думка. До речі пізніше - населення Новгороду знищувалося в повному складі декілька разів.
І що, будемо мінятись? Тільки в Вас з патрончиками до шмайсера буде проблела - Луганський завод не працює.