Первый признак это когда человек попав кнопкой пульта на российский канал с матами его переключает на украинский.
Але у телевізорі справжнього Українця не повинно бути взагалі москальських каналів ... Власне для цього щоб випадково їх не можна було увімкнути ... як і москальських газет на столі ...
Это как? Спутниковую тарелку выбросить? Там все и украинские и русские и арабские и многие другие. Выпустили из бана - продолжаешь чушь молоть?
Ні !!! Краще свій комп викинь ... !!! Щоб мої пости ти не міг читати ... може хоч тоді заспокоїшся ... ??? Чого ти прилип до мене як банний лист до сраки ... ???
Я ж кажу що потрібно Українську Мову вчити, щоб можна було розуміти що читаєш ... А то таке враження що ти по Українськи читаєш лише ті слова де є багато подібних літер на москальські букви ... Тому у речені ... "Чого ти прилип до мене як банний лист до сраки ... ???" ти пропустив слово "ЯК" ... котре москальською звучить "КАК" ... через теє "КАК" в Галичині й кажуть що москалі не розмовляють а "какають" ... !!! Тому у тебе в голові вийшло так : "Чого ти прилип до мене..." - (роздуми у твоїй голові) это понятно, это по русски ... дальше "як" - (роздуми у твоїй голові) этого слова не понимаю, обойдусь и без него ... "банний лист" - (роздуми у твоїй голові) это тоже по русски ... "до сраки" - (роздуми у твоїй голові) ну это совсем легко, меня Украицы не раз туда посылали... ??? " Через тую помилку і вийшло у москаля речення таким ... "Чого ти прилип до мене ... банний лист до сраки ... ???" Тому середньостатистичний москаль і думає що у цьому речені ідеться про "сраку" та про "банний лист" ... хоча насправді у речені головну роль відіграє слово "ЯК", котре є алегоричним порівнянням дурника-прилипали, котрий "прилипає" до людей та їм надоїдає ... А ось слово "срака", хоч воно й на Українській Мові, ти зрозумів ... Молодець !!! Хоть щось Українською тямиш ... !!! Моє шанування !!! Вчи Українську Мову, а то скоро не зможеш прочитати навіть вивісок на магазинах типу ... "ВЗУТТЯ" - обувь, "ГУДЗИКИ" - пуговицы, "ПЕРУКАРНЯ" - парикмахерская, "ЦИГАРКИ" - сигареты, "РОДЗИНКИ" - изюм, "ТКАНИНИ" - ткани ... і так далі. Вони будуть вам здаватися іноземними !!!
Овва !!! А чи не із цієї пісні ці слова ... ??? ... і знову ж таки чомусь знову москалі "подають" Галичину на розлучення ... а Українців навіть не запитують ??? І чомусь гавкають на Галичину завжди не Українською а знову ж таки - москальською ... ??? А соблива хохма коли москаль каже що нас Українців "корміл" ... або фашистами нас виставляють ... А може, москалі, вам вже час найвищий "В МОСКВУ ВЫВОЗИТСЯ ... ???" і там "будєтє самі кормітся" ... Думаю без vortexx Україна цілосності не втратить ... А ось без Галичини це вже не повна Україна !!! Моє шанування, КАМРАД !!! І вважайте !!! Бо без Бога, Галичини та Української Мови ви навіть не зчуєтеся як у ЛУГАНДОН потрапите ... !!! Бережіть себе !!!
Типова українська зовнішність. Яка вона? http://ck.ridna.ua/2014/07/21/typova-ukrajinska-zovnishnist-yaka-vona-foto/
За расизм ... !!! навіть темношкірим до снаги, а москалям - НІ ... ??? "Чужою мовою розмовляє у державі або гість, або найманець, або окупант, який нав'язує їй свою мову." Карл Маркс
А це як "пришити" у нашому випадку ... ??? Шовіні́зм (фр. chauvinisme, в англ. версії — джингоїзм) — пропагування національної переваги на чужих етнічних територіях ... У нас преамбула ж інша ... Україна як країна, територія, земля належить УКРАЇНСЬКІЙ НАЦІЇ !!! Чи може особисто Ви не згідні із цією думкою ... ??? Ось ця Українська Нація має свою Національну Мову, культуру, звичаї і ментальність ... і для подальшого збереження цих Національних Цінностей Українцям й потрібні "НАЦІОНАЛЬНІ ТЕРЕНИ" де їм ніхто не буде заваджати розвиватися як Незалежній Нації ... Такими теренами і є ТЕРИТОРІЯ УКРАЇНИ !!! Чи можи і з цим твердженням Ви не згідні ... ??? Тому панування Українців на теренах україни не може бути шовінізмом, оскільки це панування Своєї Нації на своїх Теренах називається - САМОРОЗВИТОК НАЦІЇ !!! А ось панування москальської мови і є справжнісінький ШОВІНІЗМ !!! Оскільки це панування чужої москальської мови на Українських етнічних територіях !!! Український шовінізм мав би місце тоді, коли б Українці на теренах РФ, Польщі чи ще якій чужій країні "насаджували б" Українську мову ... Так що камраде не плутайте поняття ... !!! Ось Ви Українець ??? Чи може я помилився ... ??? Ну у випадку якщо так, а розмовляєте російською ... ... це і є наслідок московського шовінізму ... Природньо коли українець розмовляє українською, коли ж він розмовляє польською або москальською, то це не забирає у нього українскості, але це вже штучна а не природня мова Українця ...
Так ведь Галиция и была "на теренах" то Австро-Венгрии то Польши.Интеллигенция воспитывалась в австрийских и польских университетах.И с польским молоком всосала ненависть к москалям.
Е ні !!! Не правда ваша камрад ... !!! За австрії в Галичині процвітало москофільство як зараз в ЛУГАНДОНІ ... навіть мій рідний прадід був москофілом та через те гавняне москофільство потрапив то Телергофу ... поталанило йому то й вижив ... до останнього дня свого життя більше не хотів чути ні про москофільські книжки, ні про москалів ... і то не через Телергоф а через самих москалів ... бо коли у 1915 році москальня драпала то спалила прадіду хату, стодолу, випалили усе поле та забрали усю худобу ... у результаті діти голодували і двоє не пережили зими, померли з голоду ... то це австрійські університети винні у смерті його дітей ... ??? Чи може всетаки козой..би москалі ... ??? За поляків вже мій дід наївся "москальського" щастя ... У 1939 р. коли до Галичини прилізла та брудна і смердюча москальня то Галичани дивувалися тим які вони злиденні, але раділи їхньому приходу, зустрічали навіть із квітами ... та не минуло й року як усі зрозуміли що москалі то ще гірше гамно за поляків ... на своїй шкірі зрозуміли що то таке москаль із наганом і польські університети тут нідочого - дід мій у них не вчився ... А зрештою маю одне запитання ... а навіщо нам любити москалів взагалі ... ??? Що нам Українцям за останні 350 років ті москалі дали що б ми тягнулися до них ... ??? Ось і зараз москалі із автоматами бігають по нашій землі ... і що в тому також винні австрійські та польські універи ... дурня якась !!!
А видите как интересно получается?!При австрии -русофильство.После польши-встречали цветами.Значит достали чехи и поляки?Была надежда на" русский мир"На землю нарезанную москалями в 1939?У меня сосед -из ваших краев.Я как-то спросил:Павло Иванович-как жили при поляках?Он говорит:когда вели лошадь по селу мимо управы гмины-к репице холщевый мешок привязывали что-бы не нагадила а то "шмагали".Кто-дядько Павло.?И знаешь что он мне ответил?-"ЖИДИ"
"Значит достали чехи и поляки?" Ну чехів тут зроду ніхто не бачив ... при поляках думали що поляки "дістали" ... але коли прилізли козой.би то усі зрозуміли що поляки то ще ангели ... "Была надежда на" русский мир" На землю нарезанную москалями в 1939?" А у Вас якісь таракани в голові ... ??? Яку землю москалі нарізали Українцям у 1939 р. ... ??? Це якась лажа ... москалі забрали у Галичан навіть ті землі котрі у них поляки навіть не забирали ... А москальський мір можеш собі у сраку запхати ... що тоді а що сьогодні ... "Он говорит:когда вели лошадь по селу мимо управы гмины-к репице холщевый мешок привязывали что-бы не нагадила а то "шмагали".Кто-дядько Павло.?И знаешь что он мне ответил?-"ЖИДИ"" Зате москальські комуняцькі жиди дозволяли усім сради гдєпопадя ... і вони не шмагали а голодом морили Українців до смерті або у Сибір відправляли на туж таки голодну смерть ... ось тобі і москальські жиди і "москальскій мір" ... !!!
Галичани не українці, східняки також ... ??? То хто тоді повашому є Українцями ... ??? "Вам галичанам никто не угодит ..." А навіщо нам Галичанам потрібно щоб москальня нам догаджувала ... ??? У москалів є своя земля, українці мають свою ... ви москалі живіть собі там і до нас не пхайтеся, то й порядок буде ...
Паустовский хоть он для Вас и не авторитет был свидетелем входа петлюры в Киев.Что люди которые ловко несли винтовки-были галичане.Как на следующий день хлопцы в жупанах начали срывать русские вывески и менять бубличные на вареничные.Дело не в этом.Он пишет о языке: цитирую по памяти:" Петлюра принес в Киев тяжелый непонятный галицийский язык а настоящий белозубый украинский язык попрятался до времени на хуторах." И еще : " нет большего горя для народа-чем квасный патриотизм"
"Петлюра принес в Киев тяжелый непонятный галицийский язык..." Але не Петлюра і не Галичани винищили киян а знову таки - козой.би ... і принесли вони не Галицьку мову а свиняче москальське хрюкання ... тай Київ спалили у 1941 році не Галичани, не Петлюра а москальня, смердюча брудна та пяна москальня ... "И еще : " нет большего горя для народа-чем квасный патриотизм"" Та ну !!! Є більше горе ніж "квасный патриотизм" ... це - москальня ... !!! Хіба сьогодні біду на Сході України роблять Галичани ... ??? Ні !!! Біда прийшла до нас черговий раз від цих людоподібних істот козоблудів ... і видається що той москальський скот навіть немає душі ... які вони в сраку нам брати ??? це звичайне кацапське бидло ... недарма коли чую по новинах повідомлення з фронту про загибель котрогось із наших бійців, жель мені стискає серце, а коли чую про втрати смердючих москалів, то чомусь здається що вони замалі ... адже чим більше дохлої москальні, тим менше втрат серед наших ... і чого мені шкодувати їх ??? вони наших не шкодують !!!