Надіюся що це Ви теж Ромачика з Хаусом маєте на увазі. Бо вони точно. Прицепилися до мене і мізки виїдають чайною ложечкою. Фу.
Руслану по ходу 100 км . к адресату а мне 30 км . так что на мою територию зась ... и собака Вам не поможет , сказано было что лиса нужна ...
а я дивлюсь ви наполеглево хочете перейти на тариф святковий? що ж, ваша мрій здійснилась! віднині ви переведені на тариф святковий. отакоєот.
В любом золотоискательском фильме на финише появляется злодей который пытается отжать весь честно найденный хабар а 10% это так для отмазки,шо бы дичь не спугнуть..
навпаки втричі більше. тобто ви мені винні мої чесні, братні відсотки тілько у три рази більше. бо то тариф святковий. чого святковий7 а того що то свято для мене комусь збільшити відсотки які потім я отримаю
не , не . святковий то в тричі дешевше бо яке ж тоді свято . а Вам аби то . проценти с бідної людини здерти ... щоьсь мені це нагадуе ...
Це що було? Отаке? Чи, може, щось інше? Я тобі вчора написав українською по білому, що це мій клієнт. Так що за відсотками - до синагого. І хто це говорить? Це пише людина, котра намагається відібрати нажиті непосильною працею відсотки? Шановний ТС, нічого йому не платіть. Він шахрай. А іще хоче продати когось Доктору. Тим більше, що я вже підготував виїзну бригаду, і зроблю це всього лише за 7 %. Сувеніри на згадку можете лишити собі. Будете на них дивитися, і згадувати, який я гречний та порядний. І дякуватимете, що я Вас вирвав з лап цього шахрая. Всі позитивні характеристики, довідки від нарколога, про несудимість а також дозвіл з Мінкульту на розкопки в наявності.