я вам сказав що є у вашому місці люди але я не почув що я з того буду мати. бо інформація завши коштувала дорого. чи мо ви нерозумієте Української?
Вот и стало все понятно.Очередной звиздобол-сказочник.Пора для таких отдельную тему надо создать и их там в коллекцию складывать. Я реально спрашиваю-за свой базар перед приехавшими людьми готов ответить??
вже пішли нові умови. вам що треба характеристику з місця праці, довідку про несудимість, медичну довідку про стан здоров'я тощо?
я же не прошу всех откоментировать мою тему,изначально хотел найти человека по местности,готового к сотрудничеству.зачем ети коментарии со всей страны.....
Детский сад-штаны на лямках....Желаю мешкофф золота,ящиков оружыя и ментов во главе с районным архом в помощь.
пане @руслан100 зайдіть до теми та допоможіть людині. ну і мене незабудьте теж всьо. тепер вже вирішуйте без мене. я свою справу зробив
А ты не подумал что эти люди если и найдут золото, например, могут тебя в ту ямку и похоронить? Это я без шуток спрашиваю?!
Судя по другим сайтам этого товаГища ты попал и скоро серьёзные люди могут после него придти к тебе и точно не в гости
Та хто ж забуде? Організатору самий великий термін, ліжко біля вікна.. Відсотки збирати на "общак", все як любите і до чого душа лежить. Ромачик здасть по любому, ходе тута лайкає Ваші пости.Мовляв, давай, давай.. Провокатор!
ну яка банда, що ви такі усі вульгарні? в нас концесія. всьо на добровільних засадах, чемно та гречно. ми ж не в церкві, не обманемо. так що нетреба тут шити кримінал
Лопух!.. Такого возьмём бэз шуму и пыли! Давай, прыгласи его на рыбалку! На Чёрные Камни, как условились! С ночёукой прыгласи! Только нэ суетись! Дитя́м — мороженое, его бабе — цветы. Смотры, нэ пэрэпутай!..