Бу-га-га! Впевнений, що ТС вміє користуватися калькулятором. Я, краще, Старого та Похабного попрошу у відрядження проскочити. Він тільки за бензин візьме. Заодно і розповість ТСу особисто, що ти за фрукт-редиска.
вашу зграю камуняк-вимагатєлєй вже у розробку узяли і ніхто не допоможе, ані знайомства, ані звязки. чи ти гадав що я просто так призначив ліше 10 відсотків. отож бо і воно що 10 відсотків лише і залишиться усім, разом з ТСом. а все тому що вже сплачено за те щоб ваша зграя рекетирів та злодіїв була заарештована та вислана з країни після відбування чималого терміну у криміналі.
Не стукай лисиною по паркету. Якщо можеш знизити ціну - знижуй. Ні - не катуй клавіатуру. Нічого особистого, тільки бізнес.
Звонил этому сер гею ,копателям из Хотина привет.В глухую морозится.Или Кансерватор спугнул,или кто то опередил-предложил больший процент.... Короче небудет никак....
Привык я к подобным рассказам.У нас в каждом селе заколдованое подземелье-турецька пивниця,до краев набитое золотом,а в каждом ставке золотая колесница Александра великого.
Консерватор не налякав, а жадібність черговий раз взяла гору та все зіпсувала. А клієнту процент запропонували не більший, а менший. Бо ж з людями треба м"якше.
Это вы парниша деревенский,а я в сталице метрополии Буковины и Далматии проживаю.А карету я Пшонке талкнул.
Видимо он родителей задрал просьбами денег на МД.Вот они и решили ему помочь и денег не давать)еврейский город......
От навіщо Ви те фото показали? Тепер моя дружина хоче в столицю Буковини. Коли у Ваші краї краще на екскурсію їхати?
, та то нічого)) Дружину відправлю на екскурсію, місцевий «вінздор» роздивлятися, а сам перевірятиму наявність рейтузів))