Этих, замаадминистрации президента и депутата -назначенца, с большой натяжкой можно подтянуть к людям, которые опосредственно имеют какое то отношение к "руководству". А Кадыров? правитель на территории ЧР. Так ну что же? Как это - Россией руководят не русские? Можно же по всем странам пробежаться, особенно на постсоветском, много где не коренных? К чему вообще это выступление? Скучно?
Так и живем. И не радуемся тому, что у кого то хуже, иногда переживаем даже. Просто живем. Монголию вот присоединили.
А хто це - апільсін-лаврушнік? Перший раз чую. Запишу, мабуть, я це, громадянин...ее...як вас там? Якщо ви не ферштейн тонкий гумор, то я тут не до чого. По теме. Да чёс всё это - Лавров смолол ересь. Не войдёт Монголшуудан никуда. Китай такие "ПАЛКИ" будет вставлять, противясь, что только глаза будут вылазить...
апільсінам або лаврушнікам називали злочинця в законі який купив собі корону, вони були переважно з кавказу. сталін як раз і був злочинцем. отакоє от.
Ну, дивлячісь, з боку якого закону він був злочинець. З боку закона Царської Росії - так. А з боку більшовизму? Добував він гроші знесиленному більшовизму? Добував. Баку та рядом тоді - рай для пограбувань. Віддавав гроші більшовикам? Віддавав. Звичайно - "на расходы" брав трохи. Тоді неможливо було "купити" корону. Та ближче до теми...
Та то є так. Але, якби Вам стала можливість вбити одну людину, щоб мільони були живі (Адольфа, наприклад) - зробили б ви це? Вбивство в кожній державі - злочин! Та гріх страшний! Ви ж вірете в Господа? Бачіли фото малого Шикльгрубера? Така файна дитинка... Так як би ви зробили? И снова от темы отходим...
навіщо вбивати дитину тим більш таку? а б з великим задоволенням вбив би вову бланка, більш відомого як лєнін. і це був би не злочиа а акт милосердя що до багатьох людей які були знищені цим сіфілітіком. він та його жидівська банда накоїла більш горя за ті 70 років ніж та орда за всі роки свого існування. хоча що до орди то не все так просто. є сумніви що вона взагалі була.
Ага - так ви таки підсвідомий вбивця? Жартую. Та розумію - що ще на пенсії, більшою частиною заробленою в СРСР, робити? Вам жеж скоро до неї? Заздрю... Значіть - вбити бланка - це - велике благородство, а шикльгрубера - ні? Не акт то б був милосердя? І німці багацько тоді були б живі, та ніхто б ні на кого не нападав. Як вважаєте? А був лі сіХфіліс? Це теж - не доказ його смерті. А медіка тоді примусити нариглювати єрість могли лєгко. Як і всьогоденні... А у вас сумніви, що Орда була, як така? Та ну - що ви... Монголія - непагана країна. Товаришувати можна, та "триста років" забувати не можна...
А я б маленького не смог бы... Мне друзья-коллеги говорят - в спорах я жёсткий и жестокий иногда. Но не до такой степени... Я в 11 лет спас ребёнка из воды. Родители квасили в тени деревьев, шум-гам, а оно пошло к воде, а там - глубоко. Оно и упало. Мы рядом просто проходили с рыбалки пацанами. Я тогда плавать ещё не умел. А сиганул. Живой по сей день. И он и я. Так что - убийство "хоть миллион" - это уж как кому. И почему это - ничего не будет? Не верьте никому, кто скажет вам, что за убийство вам - ничего не будет. Будет. Как говорил мой хороший знакомый плотник - "крутизна" гроба имет значение только для изготовившего его.
в історії не буває "а якби", але трохи пофантазуємо на цю тему. так от не було б бунту у жовтні 1917 то імперія часткоо розвалилась та втратила частину земель, переважно в європейській частині. що до німетчини то після поразки у першій світовій війні гітлер мог прийти до влади, але він не мав би підтримку як золотом та грошима від совєтів а також не було б йому місця де навчати того самого герінга. тобто не маючи великих сил та статків він не зміг розпочати повномасштабну війну. приєднати австрію чи судети вернути ельзас з лотарингією іще сил вистачило але на інше вже не дуже. що до орди. не все так просто теж. коли якась країна досягла певних успіхів то вона розвиває їх але тут якось незрозуміло з татаромонголами. вони до останього часу перебували у часі початку феодалізму. вели кочовий спосіб життя, а це якось незрозуміло бо на часи чінгісхана та батия вони мали самі передові технології свого часу які накопичували у різних підкорених ними народів. але куди це подівалось? нема ані писмених ані інших доказів величи орди. де столиця, де все інше? отож і виходе що це чергова казочка. а от кому з цієї казки зиск вирішуйте вже самі?
от ви ж який! Був би я в ватніку та в пілоткє со звєздой, з обличчам небритим, та самокруткою в зубах перед вашим порогом, та з троХвєйним МР - коли ви відчинили на "скоромний" постук - що б ви вспіли зробити? Та не бунт це був у жовтні, не бунт. Революція. Та вам важко зрозуміти. Армія "Сов"єтьська", клята, та й та не перекувала вас. От вже крєпкій. Как самосад. Що до орди. Не було столиці? Та не жартуйте : http://video-voyage.ru/saray-batu-stolica-zolotoi-ordy/ Так це - мізер доказів. Подайте на сайт до суду за брехню. Може, за гроші від суду, смереки порубанні досаджите в Карпатах.
у тєлогрєйці з червоним прапором(с) кажете? чемні люди користуються дзвоником, а не гупають у двері як навіжені. так що і встиг і зробив. то іще нічого не каже. то лише місто та і то є сумнів що то їхнє місто. а от де ділись технології які вони залучили разом з підкореними народами? де вони? а нема! ікуди поділись невідомо. мо того що не було нічого? чергова казочка.
Нє-нє - не було в мене "з червоним прапором" - не брешіть. І слово "червоне" я не "употреблял в предыдущем посте". І я користуюся дзвоником завжди. "Стволом" натиснеш на дзвоник - все чемно. Жартую. А що до підкорення народів,та їх технологій - тут така ділема, що й ночі не хватить "брехать". Кожен народ, народність бере з підкоренних народів, чі то з народів, які їх підкорили - найліпше. Так було завжди. Як піраміди єгіптян. Вже не факт, що піраміди в Єгипті були першими пірамідами на Землі? Та купа народностей, яких ми не знаємо, які пропали в пісках історії, яким ми завдячні маєм бути, є теж нашими предками. І татари теж слід поставили, кляті, на цій землі.. То є так. А їхні набіги?Не технології??!! Таке як скажете..
то була цитата з одної веселої співанки. фольклор то велика сила. а що до татар то крім наскоків та назви нічого не збереглось від них. то може не існувало їх. верніше існували вони але під іншою назвою. чого московія дуже довгий час мала назву тартарія, тобто татарія? може тут і схована відповідь з відкіля вони взялись та куди поділись. а нікуди не дівались вони. назву тільки змінили і стали вже не татарськими а росіянськими.
я здогадуюсь лише, що у вас є родичі з Землі Обєтованної.ви такі "інтєрєсні" в випадку націоналності. та нічого - тут і не такі в люди "стрибали"... І Московію не треба лапати - в мене пра-прадід мав йєгорієв зо три - чісленний в Москві був один час, шукаю там в архівах, шукаю в Йєкатиренославській губєрнії - так що майте совість. А чого Йєгорії в мене не на руках? Та того, що він похований на дні водохранилища...Там тоді був хутір та кладовище. А поховали його в пинжаку, с Йегоріямі, согласно приказу "не снимания Георгиев"... Там - под водой они. И слава богу... Никто продавать не будет... Ох, расплакался чего то я вам... Та то нічого - аби татари знову не почали ЯСАК брати...
тут вам від оселедця вухо. бо нема в мене родичів серед жидів. так що не треба валити з хворої голови на здорову. а чого се не треба московський каганат чіпати? оно наші хлопці файно погуляли по тій москві та іще і привезли звідти багато чого. погано те що не вийшло зробити там цивілізацію, так і залишились дикуни. а була б цивілізація то і не підписував би батько хміль з ними угоду яку вони підмінили та окупували всю нашу країну. до речі ось і іще один доказ того що я писав вище.
Эх - люблю от селёдки ухо - наваристое такое. А что нет родственников среди евреев - так это интересно... Вашы хлопцы? Ел-закусывал вот недавно "оселедец" - бомба -какие вопросы? Ваши "наші хлопці" (от слова польского - хлоп-т.е-холоп) - уже - стыдно. Хлоп. А я от Петра не был хлопом. Егерями в ссылке были мои, но не хлопом польским. Зачем спор? Опять будем срач распространять, шановнЫй?