Топорик вже почистив от тільки з його походженням визначитися не можу, в тих краях я піднімав сокиру по КР, та що є в темі. Можливо й цей якесь відношення має до Русі.
Мої вітання! Вже давно не закидав в тему фото, до кінця року був преріод без цікавих знахідок. Але під закінчення сезону вилізла цікава знахідка - бронзовий серп, такі речі в лісах де я ходжу рідко коли вискакують. Можливо хтось пікаже щось по ньому.
Мої вітання! Сьогодні з камрадами вибралися коло дому на три годинки, на місце де літом важко ходити через великий драпак (ожинник) але зараз сніг його притиснув до землі. Як результат, попалися дві бляхи - австрійська і царська. Цікаво, що практично з одної ями бо лежали одна від одної на відстані до пів метра.
Сьогоднішній виїзд у розвідку особливих знахідок не приніс, потішила лиш прекрасна погода та краєвиди. Із знахідок, можна виділити лиш частину пряжки чи ще щось такого із зображенням коня, за визначенням камрадів портрет коня Буцефала
Пройшлись з камрадом по місцям стоянки РККА 39-41-х років. Знайлися 32 жетони всі з 323 мотострілецького полку який входив в 4 корпус Власова. Мене цікавить чи це особистий знак (смертник) чи це речовий жетон?
Брав інфу про сошки звідси http://guns.allzip.org/topic/36/230886.html , описують як для встановлення на мотоцикл
В джерелі з якого ви брали світлину також вказують на те, що вони для встановлення на мотоцикл. З повагою.