Сьогодні повернулась спека в село ,але вода стає все холоднішою... Ложковил та бошовська свічка вже другі за сезон
Нырял на следующий день после днюхи и море сделало подарок греки 1-3 век нашей эры. За 10 лет работы водолазом первый раз такая находка, до этого то донышко , то горлышко, а тут почти целиком. Сначала думал снаряд(ну мало ли военные пролюбили) , а потом мац-мац , а оно лёгкое и катается!!!
я ,вообще, всегда мечтал найти кушин с золотом , но или меня ссуко кто то опередил или я на правильном пути!!!!!!!!!..........
Все ніяк не закрию сезон. Галявина казок так і манить 10 коп срібло в сохрані елемент лентоприйомникан а МГ(на тій самій хаті...вже другий) кресало часів козацтва гудзик РСЧА Гудзик Буха Маненька пломба якась олов’яна штука із написали і рослинним орнаментом. Підскажіть хто впізнав
Вода сьогодні чиста, як сльоза, але більше години витримати важко, та все ж 2 монетки мене зігрили, хоча і душевно отже, що сьогодні маємо: 1. дитяча виделка з кістяною ручкою(знайдена на новому, вже 3-му домі за цей сезон) 2. латунний ріжок. Що це може бути? всредині пустотілий 3. гудзик з йифрою 27. Що це 27 полк, дивізія, рота? Чиїх військ гудзик?? 4. півкопійки 1896 5. 1 коп 1926 6. варшавська митнева пломба 1900 р. 7. кільце та шмат перстня
Пуговица с номером рядового РИА,сложно сказать какого полка была, с 1829 по 1862 этот номер поменял восемь полков.
Вот гляньте, хороший сайт по пугам http://www.pugoviza.ru/files/class_butt_cat.shtml?d=69&n=numb&nreg=0&gr=&fn=numb http://www.pugoviza.ru/files/class_butt_cat.shtml?d=1&n=numb&fn=numb&nreg=0
Сьогодні також цікавий заплив. Цілий, хоч і погнутий хрестик, буквенна шифровка мого імені, перстеньок, дві цікаві пломби патрон невідомий мені, зацеп великий залізний, може конина?
от такі прикоюхи вискочили за крайній заплив Із самовару зрозуміло ручки, самотній кламер на німецьку каску Що за ланцюжок. Дуже не практичний, бо зачіпається за все цікаво, що за кільце лите з бронзи. Чи не якась архаїчна старина? І незрозумілий латунний предмет з латинськими літерами і цифрою 4 або руною "S"(ну про руну, це моя хвора фантазія) Підскажіть хто що впізнав?
...залишок олійниці англійської гвинтівки Лі-Метфорд фірми "Kings Norton Metal Co. ", Kінгз Нортон, Бірмінгем, Англія...
Чергові півгодини підводних досліджень. Поляна казок дивує знахідками: 1. Невідома але дуже гарна і густоорнаментована річ. Робоча теорія - брошка, АЛЕ нема слідів кріплення застібки. Матеріал - білий метал із темною патиною, можливо срібло 2. Буквенна шифровка з погону. Ймовірно з погону РІА. матеріал - латунь 3. Монета 3 коп. 1926 СРСР. матеріал - алюмнієва бронза 4. "лапа" у звіриному стилі від підсвічника/підносу/камнінного годинника. Матеріал - цинк 5.Ручка від чайної ложки із рослинним орнаментом і та клеймом на звороті із латинських літер. матеріал - МНЦ Дуже продуктивні півгодини