Доброго здоровя.В процесі роботи виявилися незначні відмінності у деталях гранат.Хочу показати деякі з них.Решту в макетах все однакове,тому в деталях їх не показував.
Відмінність перша. Деякі корпуси гранат мають зовнішню проточку по всьому периметру.Присутні незначні відмінності у литві.
Взриваки...різна конструкція та матеріал виготовлення прижимних гайок,інший метал з якого виготовлені стопорні болтики та різна конструкція ударників.Два запобіжники-копія.
Два типи бойків-бувають як одне ціле з корпусом,бувають виготовлені окремо.Коли окремо то сам бойок стальний.Стопорні болтики..
Доброго здоровя. Глянув Стан Вашого не до порівнянння,майже складського зберігання.Так на стабілізаторах в двох моїх гранатах присутні клейма,та вони погано читаються.
Витягнуи їх була непроста задача.Закипіли вони там добряче.Щоб не пошкодити вишибний довелося зробити приспосіблення.Як завжди виручив знайомий токар.
Доброго всім здоровя.Давно сюди не заглядав.... пора.... Трапився ось такий красень 9.15 cm leichtes Minenwerfer System Lanz.Про цей ВОП в мене вже була тема https://reibert.info/threads/znaxidki-ta-restavracija-vopiv-po-psv.1070919/page-2#post-11910069 та я не втримався,що його не зробити. По перше Lanz трапився в гарному стані,по друге майже в повній комплектаціїї.Це не означає що я буду робити по декілька однакових екземплярів,та коли попадається щось в такому стані то гріхом не зробити.
Доброго здоровя.Нечастий гість в наших краях-тяжка австрійська граната Schwerhandgranate,в 100% комплектаціїї з оригінальним деревяним захистним ковпачком.Ковпачок взяв з донора.