Знахідка в старій хаті.

Тема у розділі 'Горище', створена користувачем ArtBorsuk, 17 кві 2013.

1. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.351
    Адреса:
    Karpatia
    Сьогодні нарешті вдалося знайти сімейний архів захований в 1944 році. Його я шукав понад 20 років. Документи знайдені просочені вологою і тому як тільки мене повідомили про знахідку, я зробив що міг - вставив у файли і відсканував.Стан документів на жаль не дуже. В загальному можна охарактеризувати так : документи виготовлені типографським способом (за винятком одного шкільного свідоцтва) доступні до прочитання), надруковані на друкарській машинці - теж більш-менш можна прочитати, а от в писаних від руки - вдається розібрати тільки окремі слова. Склад документів - шкільні свідоцтва часів Польщі, СССР 1939-1942, часів німецької займанщини, сімейні документи (свідоцтва про народження, Кенкарте, судові рішення про спадщину), податкові квитанції. Серед документів привернув увагу один, який може бути цікавим не тільки для мене. Наскільки я розумію це бюлетень по "голосуванню" 22.10.1939 року за кандидата до Українських Народних зборів Західної України. Оскільки не все видно на скані добавлю від себе - кандидат Бондарчук Михайло Йосипович, висунутий село Жураки (тепер здається Богородчанський район Івано-Франківської області. Цікаво, що на зворотній стороні Платіжний наказ про сплату податку, вже часів німецької окупації.

Images:

img301.jpg
  2. Цікаві лоти

1. Доброго предложу таку каску трохи варена ,доволі міцна
      1700 грн.
    2. Клейма на донце
      85 грн.
    3. Стара праска на вугіллі,все відкривається рухається.
      295 грн.
    4. Старая французская фото - открытка с архива боевого подполковника . Размер = 13,6 х 8,7 см . Лично с...
      150 грн.
    5. Коп . Немного почищено . 4 предмета = бронза - латунь . Длина большего кованого гвоздя = 160 мм ....
      180 грн.
  3. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.351
    Адреса:
    Karpatia
    Не витримав. щоб не похвалитись свіженьким: "Найясніший Тато" з родиною.

Images:

DSC06449.JPG