Знахідка в старій хаті.

Тема у розділі 'Горище', створена користувачем ArtBorsuk, 17 кві 2013.

1. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Сьогодні нарешті вдалося знайти сімейний архів захований в 1944 році. Його я шукав понад 20 років. Документи знайдені просочені вологою і тому як тільки мене повідомили про знахідку, я зробив що міг - вставив у файли і відсканував.Стан документів на жаль не дуже. В загальному можна охарактеризувати так : документи виготовлені типографським способом (за винятком одного шкільного свідоцтва) доступні до прочитання), надруковані на друкарській машинці - теж більш-менш можна прочитати, а от в писаних від руки - вдається розібрати тільки окремі слова. Склад документів - шкільні свідоцтва часів Польщі, СССР 1939-1942, часів німецької займанщини, сімейні документи (свідоцтва про народження, Кенкарте, судові рішення про спадщину), податкові квитанції. Серед документів привернув увагу один, який може бути цікавим не тільки для мене. Наскільки я розумію це бюлетень по "голосуванню" 22.10.1939 року за кандидата до Українських Народних зборів Західної України. Оскільки не все видно на скані добавлю від себе - кандидат Бондарчук Михайло Йосипович, висунутий село Жураки (тепер здається Богородчанський район Івано-Франківської області. Цікаво, що на зворотній стороні Платіжний наказ про сплату податку, вже часів німецької окупації.

Images:

img301.jpg
  2. Цікаві лоти

1. укрпочта + 10 грн обратка по запросу
      450 грн.
    2. укрпочта+ 30 грн
      150 грн.
    3. 450 грн.
    4. укрпочта+ 30 грн
      50 грн.
    5. сост.на фото
      180 грн.
  3. ArtBorsuk

ArtBorsuk General-major

Повідомлення:
    6.301
    Адреса:
    Karpatia
    Не витримав. щоб не похвалитись свіженьким: "Найясніший Тато" з родиною.

Images:

DSC06449.JPG