Сьогодні нарешті вдалося знайти сімейний архів захований в 1944 році. Його я шукав понад 20 років. Документи знайдені просочені вологою і тому як тільки мене повідомили про знахідку, я зробив що міг - вставив у файли і відсканував.Стан документів на жаль не дуже. В загальному можна охарактеризувати так : документи виготовлені типографським способом (за винятком одного шкільного свідоцтва) доступні до прочитання), надруковані на друкарській машинці - теж більш-менш можна прочитати, а от в писаних від руки - вдається розібрати тільки окремі слова. Склад документів - шкільні свідоцтва часів Польщі, СССР 1939-1942, часів німецької займанщини, сімейні документи (свідоцтва про народження, Кенкарте, судові рішення про спадщину), податкові квитанції. Серед документів привернув увагу один, який може бути цікавим не тільки для мене. Наскільки я розумію це бюлетень по "голосуванню" 22.10.1939 року за кандидата до Українських Народних зборів Західної України. Оскільки не все видно на скані добавлю від себе - кандидат Бондарчук Михайло Йосипович, висунутий село Жураки (тепер здається Богородчанський район Івано-Франківської області. Цікаво, що на зворотній стороні Платіжний наказ про сплату податку, вже часів німецької окупації.