Прикладіть факти, де такі знаки продаються до 100грн, для коллажа, та ще й з повагою? Навіщо вам знак в коллажі, якого не існувало?
Ви бачите в коментарях що я наполягаю що це копія?по фото автора моя думка і думка побратима скоріш за все сходиться к тому що це копія. Цитата:боюсь що це копія. Копія мені не помішає для колажа по рейху. Я попросив аргументи того що це орігінал. Не розумію що ща бичка з вашої сторони-цитата: та ще й з повагою за 100 грн. Не по адресу ваш вайб. З (без) повагою/и...
Бичка , це пропонувати ціну до 100грн. Навіть якщо це була б копія. І писати з повагою. Видно що вам 100грн нікуди діти, можете собі дозволити потратити такі кошти на знак. Розділ існує для того, щоб оцінювати предмети , а не робити з розділу аукціон, або площадку продажу. Це 1000разів обсуждалось. Тим більше, якщо ви пишете до 100грн, то повинні скинути посилання, де такий самий знак продається чи продався за 100грн., і так само аргументувати, чому це копія, за яку ви пропонуєте до 100грн. Ви ж почали пропонувати 100грн після того як постом вище написали що це копія. А коли під постом нижче написали що оригінал і стоє 100євро , ви зразу попросили аргументувати. От я вам і кажу , аргументуйте свою ціну до 100грн
Я вам не винен нічого аргументувати, скидати та доказувати, не я продавець. Ціна була заропонована умовно як за копію (літйо куриці не чітке,злизана форма,щось непонятне на звороті з булавкою, в емалях я не спец) Позже я попросив скинути посилання на оригінальний знак даби проаналізувати ситуацію. ВСЕ КРАПКА І тут ви прокометували в бидлячій формі що я якоби не так себе повів. Мій комент з запропонованою ціною і фразою боюся що це копія був одразу після першого поста автра-очі протріть ізопропіловим спіртом і передевиться.тільки телефон чи шо там у вас піднесіть поближче до очей. Повторюся не по адресу ви щось питаєтесь качати. Багато тестостерона та жаги до пригод велком ту ЗСУ, поїсте нашого хліба. Якщо ви вже в ЗСУ то відімо хреново служите раз є багато часу на такі говносрачі. Не хочу більше ні ваші дебільні повідомлення читати ні бачити ваш нік. Блокую як неадеквата...і це факт на лице. Всім решта тихої ночі.
Ось, перше-ліпше що знайшов: https://www.ima-usa.com/products/or...pin-reichskolonialbund?variant=42070079275077
Хоч фото теж не хвонтан та всеж таки уважніше придивіться до червоної емалі та порівняйте. На оригінальних чітко видно круглі краплі. На фото що на оцінку - просто каша. Тому є питання до оригінальності. Я спочатку теж не роздивився та оцінив в 100 $, але фото не чітки. Згоден що навіть для копії 100 грн це не є норм. З повагою.
Факт на лице, це шляпа, яку ви несете. По факту ви навіть не можете усвідомити те , що ви не праві. Зсу , хліба поїсте...... Не вплітайте сюди зсу, бо деякі люди можуть подумать, що там більшість таких як ви і не будуть справ мати з порядними людьми. Так шкода, що блоконули, у вас такі чудові лоти, шкода що більше не зможу їх купляти . Якщо знак копія, то навіть така копія мінімум 500грн коштує.
Так розумію що були різновиди: https://e-militaria.com/catalog/ger...ganizations/zz_KolonialBund_amt_pl/index.html
Ммгешнік щоб я не почав порушувати правила рейберта, просто закрий свого вонючого рта!Твоя радість що ти не в мойому підрозділі...потіряв би тебе десь на теренах Донбасу. Ми таких як ти надух не переносимо.
Клоун ти, скільки ти разів мені тут нахамив? Дивись бо потіряєшся навіть не на Донбасі. Можемо зустрітися, понюхаєш , воняє з рота чи ні. І подивимось хто потіряється. Ще й за всіх відповідаєш. Хочеш вирішити щось, пиши в приват, пообщаємся. А не тут балаган розводиш.