Доброго всем времени. В какую цену сейчас охотничья двустволка. С какой цены выставлять? Зимсон 12 к. Зарегистрирована и внесена в ЕРЗ. Спрашиваю, так как 5 лет не охочусь уже. Состояние по фото
Привет! Так что б продать ставьте за 700 дол. Хорошое ружье, есть мелкие моменты их исправить будет стоить до 100 дол. Вот и отлично будет покупателю за 800 дол купить хороший ружик! С уважением
Дядічко я маю поняття в тому повірте більше за вас. Там в стволах є сипок, може місцями є і раковинки. Але ціна така яку я написав.
Учень баби Ванги зі статусом "має поняття де є раковина"? Крутий магістр пророцтв з вбудованим рентгеном та баченням місць всяких різних. Гуру і учітєль та ще й маг оцінок! Р. S. Можете не відповідати,все ясно!
Я Вам відповім. Бо розумію про що говорю. Більше скажу які моменти по зброї і як їх виправити і скільки то коштує. Сама по собі зброя цікава! 1) Дерево, професійна реставрація прикладу десь 2000 грн., перед цим потрібно поставити тильнік, оригінал чи якісь гарний замінник, це десь біля 1000 грн. Гвинтики також як потрібно, можна замінить, в середньому один 10 дол., або реставрація того що є 5 дол. І воно загорить.