Ну в Корее тоже не всё так плохо - а чау чау кушкают аж фуфайки заворачиваются ! Я пошутил камрад - как это,взять и съесть друга ? Уму непостижимо. Извини коль обидел. С УВ.
Земля - жопа! Дубоваяєбу! За тим кабанчиком ми пійшли тому, що знали приблизно, де воно лежить. Щоб оскомину, так мовити, збити, бо засиділись за зиму. Знайшли та переховали, бо взривак там стрьомний...
Помнится нас ПЕСИК в своем роде выручил,егеря домахались есть ли у нас зброя,потом увидели его и тут Виталий удачно перевел в шутку,что вот декоративная зброя!
незнаю насчет сейчас, раньше чау-чау никто не ел. это были собаки, которые жили в основном у монахов. да и использовались они для охоты и охраны в основном. а есть чау-чау - слишком дорогое удовольствие да и ненавижу я собакоедов
це в мене подружка)) а кітайці,японці,корейці і т.д. Їдять все що лазить,бігає,плаває,стрибає і т.д,такщо воно і недивно.
Везет людям, а у нас в интересной балке, снега минимум пол метра В прошлую субботу с камрадом решили пробежатся... сигналов НОЛЬ ((( , только верховой хлам.
Вітаю зі знахідками! Ключ, як ключ, на колесний схожий. Я як подивлюсь - у вас там грунт не дуже промерзлий. У нас промерз сантіметрів на 40. З поверхні навіть фіг чого викопаєшь. А якщо щурф довбати, так зовсім задовбешся. Але вже тепліє, надіємось, що скоро вирвемось у поля!!!
Дякую,земля промерзла на 5-10 см,місцями на 15 см.Мені цікаво,чи сучасний ключ і що він міг робити в лісі,куда колісна техніка непроїде аж ніяк.