Жизнь в США

Discussion in 'Курилка' started by Prin71, Nov 28, 2013.

1. Norman2

Norman2 General-major

Чорні білки дуже нахальні. Я живу біля парку, їх там тьма-тьмуща, можуть просто з рук їсти. За розміром значно більші від рудих. Також в місті дофіга єнотів - кожну ніч жруть з смітників:

2. Интересные лоты

1. Нові американські військові снігоступи Виробництва десь 1980х років, складське зберігання. Стан нови...
      4100 грн.
    2. Бахіли утеплені на мокру та брудну погоду із синтетичного полотна — 100% поліамід, із синтетичним ут...
      1600 грн.
    3. (в наличии 5 шт.)
      Ортопедичні спортивні устілки для стопи зі звичайним підйомом. Великий запас розміру: 40-44 розмір 2...
      128 грн.
    4. (в наличии 3 шт.)
      Сушарка для взуття електрична призначена для просушування взуття в домашніх умовах.Сушарки призначен...
      115 грн.
    5. (в наличии 2 шт.)
      Фирменные шнурки для ботинок, берцев. Длина 152 см. Цвет указан как коричневый, по факту тёмная олив...
      100 грн.
  3. Маркус

Маркус Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Верно! А я как то сразу про грузовики и права не вкурил... Всё - ложь от первой до последней буквы. А даже если на мгновение представить что всё правда - то пусть автор статьи засунет эту правду себе в ...., ему никто не виноват что не смог устроиться, сам.

Otto Wolf likes this.
  4. Norman2

Norman2 General-major

Так, Америка мене теж здивувала - там жирних просто море. І то не просто грубих а таких реально жирних товсожопих китів. Плюс всі ті латиноси про натурі є жирними. В Канаді такого немає, тут назагал підтягнуті.

5. ВВС76

ВВС76 Stabsgefreiter

Про жирных, может мне мало попадалось? Не в тех штатах я был? Но дома похоже редко они готовят, в кафешках семьями с мелкими детьми сидят, пенсия завтракать с утра приезжает( чуть живые бабули за рулем и на бигудях завиты)со спиртным - продается отдельно от продуктов( крепкое), все дешевле чем у нас(ром капитан джек 1,75-26$, виски джек дэниэлс 1,75л-53$.. Водка абсолют %на30 дешевле)жрут амер косы частенько в сухомятку) супы похоже не приняты... Пол-батона с начинкой всякой.. Хотя выбор еды и кухни огромный..пьяных не видел вообще!!!! Бомжи есть.. Немного..

6. Маркус

Маркус Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Я лично просил и лично выражаю (уже не в первый раз) благодарность Норман2, а так-же прошу писать и дальше!

casio, Yako and Norman2 like this.
  7. kmk

kmk Stabsfeldwebel

Почитал дальше и просто шокирован количеством вранья и бреда больного воображения. Читать можно только как юмористическую статью, где все поставлено с ног на голову. Чушь абсолютно всё. Заказуха какая-то.

Повеселило, что пишет про Америку вцелом. Тогда как Америка очень разная.

Коротко. Жрачка восновном дешевле чем у нас. Что-то дороже. Например хлеб и картошка. Мясо копейки. итд. Электроника и компы намного дешевле наших. Снимать на камеру можно везде. (Кроме, разве что, военных баз.) Народ восновном хороший, спокойный и добродушный. На камеру реагируют очень спокойно. Одежда дешевле в разы, особенно бренды, и тем более в дни распродаж. Тогда вообще всё за копейки. Общественный транспорт на самом деле не очень удобен и недешев. Хорошо хоть есть такой, т.к. практически у всех машины, и общественный транспорт полупустой и убыточен. Автомобилей много, а не мало. Новые в 2 и более раз дешевле, чем у нас. Про б/у уже не говорю, копейки на любой карман. Я что-то вообще не пойму в какой Америке он был?
    Не статья, а высер. :)

8. Voglas

Voglas Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Є ще п'яті (в нас багато, має бути і в вас):
    5. Бізнесмени, які вже встигли заробити більш-менш пристойні гроші на батьківщині і яким набридло і остогидло жити в цій системі. Вони переселяються, переводять свій капітал і займаються якимось ледве прибутковим бізнесом, але спокійно і в своє задоволення живуть, навчають дітей. Такі щоправда не дуже люблять кучкуватися.

Маркус likes this.
  9. Norman2

Norman2 General-major

Добавлю що тракери заробляють ДУЖЕ солідно. Робота завжди є, заробляєш десь 70-80 штук в рік. Є такі трудяги що витягують і по 200 штук. Знаю від тих хто там працював. Є цілі клани тракерів - польскі тракери - мають в своїх руках Мічіган, Українські тракери - мають в своїх руках Силіконову Долину. Один тракер молдаван розказував що там навіть оператори на українські балактають, щоб все для своїх було - він ледво зрозумів.

dr.Hebbels, cvoy, Kestner and 2 others like this.
  10. ВВС76

ВВС76 Stabsgefreiter

image.jpg image.jpg image.jpg Продукты из дорогого магаза- органик image.jpg image.jpg

Kestner and юквест like this.
  11. Norman2

Norman2 General-major

Так є і такі, я забув про таких згадати бо якось з ними не перетинався.

Маркус likes this.
  12. Краснеккер

Краснеккер Stabsfeldwebel

Та нема ніяких "штиків", то тільки здається.;) Ви запостили світлини з природою. Маєте право. Я зауважив "наші не гірші ваших". Все.
    Ну, якщо не вважати Русский Север Европою, тоді так. Я б спеціально московський "офісний планктон" раз на рік на Валаам відвозив, чи на Соловки. Набагато менше стервозності в людях було б. А, на Соловках можна б було декого і залишить.;)

Kestner likes this.
  13. ВВС76

ВВС76 Stabsgefreiter

Очень все патриотично- флаги, флаги кругом... Везде, стоит нерабочий кран у дороги- со стрелы, с гирькой на конце флаг.. И так везде,,, на почтовых ящиках... Еще, туалеты кругом.. Бесплатные.. На любой заправке есть, в любом кафе, магазине.. Приличные, в нержавейке... С мылом, сушилками и антисептиком для рук после...унитазы прикольные) бачков нет! Пол унитаза водой наполнено... Раковины тож с прикольными кранами.. Да и вообще вся сантехника, в гостинице минут 5 пытались "завести" душевую кабину...ВСЕ по другому , пимпочки- кнопочки...женщины неразберутся)

Kestner and юквест like this.
  14. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Кошмар какой. Я уже за наших "рыжих" начал переживать - так у вас ещё и - еноты?
    А - законно "пуль-пуль" - никак?
    Ибо - шож это такое - лазят - гадят - как будто это нормально.
    Енот (читал) похуже белки будет во много в этом вопросе. Как власть ваша смотрит на это?

15. Краснеккер

Хочу про женщин!:)
    Кстати, знаете как американские женщины одевают бюсгальтер?
    Руки назад заламывают и застежки застегивают. А, наши как знаете? Вижу, зна-а-аете! Правильно, вначале впереди застегивают, а потом переворачивают.:)

Kestner and Yako like this.
  16. Voglas

Voglas Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Я ж сказав - вони не люблять кучкуватися))

17. ВВС76

ВВС76 Stabsgefreiter

Кроме енотов- там оленей, скунсов тож хватает!дороги правда частенько огорожены сеткой от живности... Но скунса раз переехали на 140км скорости, так в машине воооняло)))КРОКОДИЛЫ тоже через дорогу бегают( мой стоит )) image.jpg

18. Norman2

Norman2 General-major

Закону пуль-пуль не має, місро просто захлиснула інфестація єнотів. Днем їх не має, але по ночам лазять стадами. Позбутися дуже тяжко, а на загал вони досить мирні - на людей не кидаються, тільки з за кутку виглядують хитрі рожі :)

Che69, Kestner, papa Muller and 6 others like this.
  19. Yako

Yako Хорунжий Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Як на мене то єноти цілком милі створіння.Чи то тільки з вигляду?

20. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Гля - напасть какая...
    А у вас - Норман - как обстоит с этим делом? Достают?
    И что закона - хозяин дома и земли может енота - того?

21. Norman2

Norman2 General-major

Ні, ніхто тварин не буде стріляти, це в америці всі з пістолетами, тут такого немає. Мені єноти не перешкоджують, якщо смітник гарно закритий то вони туда не позалазать. Те саме з всями дірами в домах - якщо їх немає і сміття немає, то і єнотам немає що робити.

Kestner likes this.
  22. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Я к тому - мне Канада намного больше симпатична, чем загнивающие штаты.
    Егери что говорят у вас? Как работают они? Есть сайты "лесничих" Канады?

23. Краснеккер

Для камрада VoldemarRUS та інших "ненависників проклятого Піндостану":D
    Трошки фот реального Сан-Франциско цього літа. Звістно люди по смітниках не ходили, а то б більше було матеріалу, щоб "душу погріти".:)
    Типова картина "ростомана" на вулицях великого туристичного міста.
    Середня харчевня (перше місце роботи емігрантів))). Годують смачно, дешево і навряд чи отруять.))
    Це барильця з яких "піндоси" їдять лобстерів))
    С.Ф.JPG
    Це не Керч і не Одеса. Це їхнє страхіття чим лякають дітей - буцигарня Алькатрас.

Kestner and Yako like this.
  24. Краснеккер

Трошки добавлю
    ФС.JPG
    Пірс Алькатрасу і "простые американские ротозеи". Туристи я хотів сказати.))

IMG_2575.JPG
    Знаменитий трамвайчик Сан-Франціско. Чимось на наш МТВ схожий.
    IMG_2577.JPG
    Бухта С.Ф.
    IMG_2655.JPG

Ще один "митець" на вулиці. Митців там, як... єнотів.))
    IMG_2657.JPG
    Така собі "шкаралупа" 1973 року випуску на якій возять туристів по бухті. IMG_2660.JPG
    Одні нероби витріщяются на інших.

. IMG_2663.JPG
    Ні, витріщили баньки ті що нагорі. Ті що внизу їх ігнорують.))
    IMG_2672.JPG
    Міст через Золотий Ріг. Майже такий як Київський пішохідний.))
    IMG_2676.JPG
    Вид на столицю "ЛГБТ західного узбережжя" з бухти.
    IMG_2719.JPG
    Не типова американська дівчина. Але з типовою американською котомочкою за плечима. Так вони і шастають по Америці з цими рюкзачками, що молоді, що стареча.
    На разі подякуємо Сергію та Валерії за їх люб"язну згоду на цю публікацію.

Yako and Kestner like this.
  25. ВВС76

ВВС76 Stabsgefreiter

Теперь я покажу нетипичну американску дивчину))) image.jpg image.jpg image.jpg

Yako likes this.
  26. ВВС76

ВВС76 Stabsgefreiter

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Images:

image.jpg
    Yako likes this.