Чорні білки дуже нахальні. Я живу біля парку, їх там тьма-тьмуща, можуть просто з рук їсти. За розміром значно більші від рудих. Також в місті дофіга єнотів - кожну ніч жруть з смітників:
Верно! А я как то сразу про грузовики и права не вкурил... Всё - ложь от первой до последней буквы. А даже если на мгновение представить что всё правда - то пусть автор статьи засунет эту правду себе в ...., ему никто не виноват что не смог устроиться, сам.
Так, Америка мене теж здивувала - там жирних просто море. І то не просто грубих а таких реально жирних товсожопих китів. Плюс всі ті латиноси про натурі є жирними. В Канаді такого немає, тут назагал підтягнуті.
Про жирных, может мне мало попадалось? Не в тех штатах я был? Но дома похоже редко они готовят, в кафешках семьями с мелкими детьми сидят, пенсия завтракать с утра приезжает( чуть живые бабули за рулем и на бигудях завиты)со спиртным - продается отдельно от продуктов( крепкое), все дешевле чем у нас(ром капитан джек 1,75-26$, виски джек дэниэлс 1,75л-53$.. Водка абсолют %на30 дешевле)жрут амер косы частенько в сухомятку) супы похоже не приняты... Пол-батона с начинкой всякой.. Хотя выбор еды и кухни огромный..пьяных не видел вообще!!!! Бомжи есть.. Немного..
Я лично просил и лично выражаю (уже не в первый раз) благодарность Норман2, а так-же прошу писать и дальше!
Почитал дальше и просто шокирован количеством вранья и бреда больного воображения. Читать можно только как юмористическую статью, где все поставлено с ног на голову. Чушь абсолютно всё. Заказуха какая-то. Повеселило, что пишет про Америку вцелом. Тогда как Америка очень разная. Коротко. Жрачка восновном дешевле чем у нас. Что-то дороже. Например хлеб и картошка. Мясо копейки. итд. Электроника и компы намного дешевле наших. Снимать на камеру можно везде. (Кроме, разве что, военных баз.) Народ восновном хороший, спокойный и добродушный. На камеру реагируют очень спокойно. Одежда дешевле в разы, особенно бренды, и тем более в дни распродаж. Тогда вообще всё за копейки. Общественный транспорт на самом деле не очень удобен и недешев. Хорошо хоть есть такой, т.к. практически у всех машины, и общественный транспорт полупустой и убыточен. Автомобилей много, а не мало. Новые в 2 и более раз дешевле, чем у нас. Про б/у уже не говорю, копейки на любой карман. Я что-то вообще не пойму в какой Америке он был? Не статья, а высер.
Є ще п'яті (в нас багато, має бути і в вас): 5. Бізнесмени, які вже встигли заробити більш-менш пристойні гроші на батьківщині і яким набридло і остогидло жити в цій системі. Вони переселяються, переводять свій капітал і займаються якимось ледве прибутковим бізнесом, але спокійно і в своє задоволення живуть, навчають дітей. Такі щоправда не дуже люблять кучкуватися.
Добавлю що тракери заробляють ДУЖЕ солідно. Робота завжди є, заробляєш десь 70-80 штук в рік. Є такі трудяги що витягують і по 200 штук. Знаю від тих хто там працював. Є цілі клани тракерів - польскі тракери - мають в своїх руках Мічіган, Українські тракери - мають в своїх руках Силіконову Долину. Один тракер молдаван розказував що там навіть оператори на українські балактають, щоб все для своїх було - він ледво зрозумів.
Та нема ніяких "штиків", то тільки здається. Ви запостили світлини з природою. Маєте право. Я зауважив "наші не гірші ваших". Все. Ну, якщо не вважати Русский Север Европою, тоді так. Я б спеціально московський "офісний планктон" раз на рік на Валаам відвозив, чи на Соловки. Набагато менше стервозності в людях було б. А, на Соловках можна б було декого і залишить.
Очень все патриотично- флаги, флаги кругом... Везде, стоит нерабочий кран у дороги- со стрелы, с гирькой на конце флаг.. И так везде,,, на почтовых ящиках... Еще, туалеты кругом.. Бесплатные.. На любой заправке есть, в любом кафе, магазине.. Приличные, в нержавейке... С мылом, сушилками и антисептиком для рук после...унитазы прикольные) бачков нет! Пол унитаза водой наполнено... Раковины тож с прикольными кранами.. Да и вообще вся сантехника, в гостинице минут 5 пытались "завести" душевую кабину...ВСЕ по другому , пимпочки- кнопочки...женщины неразберутся)
Кошмар какой. Я уже за наших "рыжих" начал переживать - так у вас ещё и - еноты? А - законно "пуль-пуль" - никак? Ибо - шож это такое - лазят - гадят - как будто это нормально. Енот (читал) похуже белки будет во много в этом вопросе. Как власть ваша смотрит на это?
Хочу про женщин! Кстати, знаете как американские женщины одевают бюсгальтер? Руки назад заламывают и застежки застегивают. А, наши как знаете? Вижу, зна-а-аете! Правильно, вначале впереди застегивают, а потом переворачивают.
Кроме енотов- там оленей, скунсов тож хватает!дороги правда частенько огорожены сеткой от живности... Но скунса раз переехали на 140км скорости, так в машине воооняло)))КРОКОДИЛЫ тоже через дорогу бегают( мой стоит ))
Закону пуль-пуль не має, місро просто захлиснула інфестація єнотів. Днем їх не має, але по ночам лазять стадами. Позбутися дуже тяжко, а на загал вони досить мирні - на людей не кидаються, тільки з за кутку виглядують хитрі рожі
Гля - напасть какая... А у вас - Норман - как обстоит с этим делом? Достают? И что закона - хозяин дома и земли может енота - того?
Ні, ніхто тварин не буде стріляти, це в америці всі з пістолетами, тут такого немає. Мені єноти не перешкоджують, якщо смітник гарно закритий то вони туда не позалазать. Те саме з всями дірами в домах - якщо їх немає і сміття немає, то і єнотам немає що робити.
Я к тому - мне Канада намного больше симпатична, чем загнивающие штаты. Егери что говорят у вас? Как работают они? Есть сайты "лесничих" Канады?
Для камрада VoldemarRUS та інших "ненависників проклятого Піндостану" Трошки фот реального Сан-Франциско цього літа. Звістно люди по смітниках не ходили, а то б більше було матеріалу, щоб "душу погріти". Типова картина "ростомана" на вулицях великого туристичного міста. Середня харчевня (перше місце роботи емігрантів))). Годують смачно, дешево і навряд чи отруять.)) Це барильця з яких "піндоси" їдять лобстерів)) Це не Керч і не Одеса. Це їхнє страхіття чим лякають дітей - буцигарня Алькатрас.
Трошки добавлю Пірс Алькатрасу і "простые американские ротозеи". Туристи я хотів сказати.)) Знаменитий трамвайчик Сан-Франціско. Чимось на наш МТВ схожий. Бухта С.Ф. Ще один "митець" на вулиці. Митців там, як... єнотів.)) Така собі "шкаралупа" 1973 року випуску на якій возять туристів по бухті. Одні нероби витріщяются на інших. . Ні, витріщили баньки ті що нагорі. Ті що внизу їх ігнорують.)) Міст через Золотий Ріг. Майже такий як Київський пішохідний.)) Вид на столицю "ЛГБТ західного узбережжя" з бухти. Не типова американська дівчина. Але з типовою американською котомочкою за плечима. Так вони і шастають по Америці з цими рюкзачками, що молоді, що стареча. На разі подякуємо Сергію та Валерії за їх люб"язну згоду на цю публікацію.