Заздрю новачкам. Вони у пошуку і поки що без особливих розчарувань. Шукають карти, читають історію і вивчають рідний край. Головне, щоб ямки загортали і удача їх постигне.
О трохи потепліло,діло до весни і тема ожила)))Всі витирають мд від пилу і точать лопати. Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk
В полях є пара хуторів але вже вибитих в хлам, в лісі кілька разів шукав війну, аде нічого суттєвого не було. Там затяжних боїв не було, два дні в 1941 році та один день в 1944.
Дякую.В нас впринципі мабуть і нема не хожених місць( Ну мене хутора і цікавлять,думаю шурфанути може. А в сторону в.нізгірець не катав? Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk
Обкатав я вже все вдоль і поперек за майже 10 років копу. В Нізгірцях був полігон, тому в полях і в лісі дуже багато післявоєнного хламу. Можете спробувати покопати вздовж дороги В. Нізгірці - Н. Олександрівка, вздовж верхньої дороги котра вже заросла. Там хоч і вибито, але монети попадаються. Зараз трохи поле розкисло тому туди важко буде заїхати .
То от хто всі місця повибивав))) Ну да,за такий стаж вже накопався чимало,скільки землі перелопачено))) А за наводку дякую,спробую там копнуть. Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk
До речі по Костянтинівці, якщо переглянути додаток (книгу) до Археологічної карти Волинської губернії, то там зазначено, що неподалік цього села свого часу знайшли скарб монет.
Після Вільні йде село Здвижка,деякі вважають що це давній город Здвижень,але по селу і не скажеш,знаю що років 15 назад місцеві зі ставків снаряди доставали руками навіть визивали міліцію,але знову ж нічого конкретного по просторам не скажеш що там були якісь воєнні дії,якось навіть на пів годинкі і заїзжав туди але за пів години одна гільза,ще якась фігня і наша монета ходячка... Надіслано від мого SM-J730FM, використовуючи Tapatalk
Нету в той Константиновке нифига. Камрад в позапрошлом году потянул туда в лес так за весь день одна монета потеряшка. По полях рядом хутора были огромные, но там тоже голяк полный
Дякую,камрад за пораду ,ну якщо друга людина каже ,що там пусто,то мабуть і не поїду туди.Хоча місце здавалось не поганим Отправлено с моего Redmi 3S через Tapatalk