Был я не очень давно на копе по старинке да и так проветрить голову. Дак мне на поле чуть голову не отбили за эти ямы, на поле где коров пасут. Мол корова бегала и из-за твоей ямы ногу вывернула не давно, бесполезно доказывал что я тут не при чем, ямы старые и что за мудак не зарыл не знаю. Да и вообще все смотрять как будто я тут кабель медный с линии электро передач снимаю. Обидно.
По известному адресу не пробовал послать,как минимум? С такими нужно агрессивнее и наглее себя вести,всем своим видом показывая, типа гуд бай Вася-пастух. Если будете оправдываться и пробовать решить, типа, по мирному это автоматический проиграш Будут диктовать свои правила. Дерзость,хорошо подвешенный язык,способность принимать молниеносные решения ну и на крайний случай хорошо заточеная лопата,не оставляют сельским пьяницам,которые возомнили себя панами,вообще ни каких шансов на победу в конфликтных ситуациях.
Посилати не рекомендуюється: 1. Ви мабуть не знаєте, що череду пасуть по черзі всім селом (тому й череда) власники корів. 2. «сельский пьяница» дуже рідко займається тою справою, бо в нього корови вірогідно нема. 3. Череду пасуть не поодинці, так що люлєй відгрести можна занєфіг. тим паче, що можна проти себе все село настроїти. 4. Ви в гостях у цих людей, а не вони у Вас. ЗАкопуйте ямки.
У мене була схожа сутація — закінчилось тим, що мені розказали де «танк закопаний», «літак впав» тощо)) Всі ми люди і дуже легко знайти підхід до кожного
Всім привіт )) Організовується зліт копачів та колекціонерів в м.Прилуки Чернігівської області 30.04.2016р. - 01.05.2016р. http://vk.com/wall-70258150_5218 Цього разу якщо все добре то можливо і спонсори будуть якщо пощастить. Триватиме два дні тож палатки мати обов"язково.
Здравствуйте!) Копаю в Малинском районе, возле села Новоселица. Пока один шмурдяк да советы) Есть камрады с тех районов? Было бы интересно покопать или поделиться опытом, мнением и вообще пообщаться
Всім привіт. Організовується перший прилуцький зліт копачів та колекціонерів. Дата зльоту 07.05.2016р. і по 08.05.2016р. Місце проведення в м.Прилуки Чернігівської обл. Детальний опис: дорога Київ-Суми, поворот до с.Ольшана, після буде поворот в право де дорога з бетонним покриттям, далі буде стояти табличка з вказівкою куди повертати. Будуть конкурси з призами, спільний коп, виставкові місця антикваріату, музичний супровід, торгові палатки. Кожен бажаючий може прийняти участь у виставці своїх знахідок чи колекцій. Хто планує пробути всі два дні, бажано мати при собі палатки та все необхідне для ночівлі. Також не примусовий збір коштів за організацію зльоту по 20грн з чоловіка, де буде стояти для цього скриня. Чекаємо на всіх, буде весело. Детальна інформація з приводу зльоту за номером телефону 0935961813, абож в приватні повідомлення, а також пишіть на електронну пошту remkosbud@mail.ru http://vk.com/y_poshykah_skarbiv
Привіт. Приєднуйтесь до теми зльоту копачів та колекціонерів який відбудеться на весні цього року https://reibert.info/threads/zlit-kopachiv-ta-kolekcioneriv-07-05-2016r-08-05-2016r.722445/