Бруно Адольфович(раптово). Тьолок нада п----ь. (Бруно Адольфович сильно п---ить кулаком по столу, так шо підскакують стакани). Но сначала зав’язать в мішок, мішок завєсіть на балку, а п---ь нада ломом. Валер’ян Валер’янович. А тєбє, Бруно Адольфович, шо, жена ізмєняла? Бруно Адольфович(скручує в руці кусок бринзи). Всі тьолки суки і прастітутки. Адам Жоржович. От я часто думаю: Єсть тьолкі багатиє, а єсть бєдниє, тоже є---я хотят, я етого не люблю. Я так щитаю: хочеш ї---- поведі в ресторан, накормі, повезі в таксі, от тагда і ї----я. А бєдні тьолки ето -уйня, я етого не люблю. )М( - то Митець, ім"я власне.
Нє тре просто американку без ніякого походження , хіба шо щоб була жидівкою - то взагалі джек-пот буде . Осінь , що ще лишається робити , тільки писати дурниці .
Я згоден на страшну але при грошах і щоб борщ вміла варити . Прожив 12 років із красунею . Дітей не нажили бо то спочатку квартиру заробляв , то карєра в неї , то ніколи до дохтора сходити щоб перевірилася , потім і мені вже стало якось до одного місця . Лишив їй квартиру і поїхав на батьківщину .
Я не имел ввиду искать богатую, чтоб сама за всё платила, и сесть ей на шею. Искать нужно равную, но если она тебе не делает подарков просто так, то значит и относится к тебе так себе... Не важна стоимость подарков, важно внимание к тебе. Если она в тебя влюблена, то и стервозничать не будет, а будет о тебе заботится. У меня в жизни было куча примеров, когда с одними подруга вела себя недоступной стервой, а с другими, была домашняя и нежная).
В мене наче все спочатку і нормально було . Але потім рік за роком і вся ота "битовуха" знищила всі почуття . Хоча відразу якби мали і квартиру і роботи то може і життя склалося по іншому . А так я втомився від того життя , коли один одному стали байдужі , могли по декілька днів не розмовляти , бо не було про що , кожен в своєму ноуті сидів . Вирішив що дітей не має , заради кого себе мучити . Теж так думаю , негативний досвід теж досвід .
Человек должен страдать, ибо в страданиях познается смысл жизни и сущность бытия! Ибо сознание определяющие бытие - не есть двигателем прогресса , и только в бытие определяющем сознание можно приобрести неизгладимый жизненный опыт. Не опираясь на опыт предков и проходя заново все труднопроходимые места лично , мы не только утверждаемся в своей лихости и героизме , но приобретаем личный опыт жопоходства.
В кожного своє. Я вже 15 років одружений, сину 14, доці 7. Дружина як пішла в декретну відпустку з малою, так 8 років вже нігде не працює. То їй не подобається, то не цікаво, то вона цурається... Приходиться самому забезпечувати сім'ю. Спочатку була любофф-марков, все таке, а зараз бачу що в мене з нею зовсім різні інтереси і погляди на життя. Не розводжусь бо діти малі і їм потрібна повноцінна сім'я. Виростуть діти - буде видно.
Розводяться дід з бабою, обом за 90 років. В ЗАГСі дивуються: "Та що ж сталося? Ви ж були зразковою родиною на всю область, 7 дітей, діамантове весілля відгуляли. Чого раптом приспічило?" - Чекали, поки всі діти помруть, щоб їх не травмувати.