Доброго дня. Це ваш жетон? Чи бажаєте придбати? Якщо ні, то звідки взяли фото? Для себе цікаво. Якщо по темі, то перша сотня вишкільно-запасного полку дивізії СС Галичина. На звороті має бути особистий номер. З Повагою.
В цій темі виставляв але так і не вияснив до кінця.Писали що не галичина.... https://reibert.info/threads/zheton-ss-galichina.55077/
Вітаю. На жетоні маємо наступну набивку - 1 Kompanie SS Grenadier Ausbildungs und Ersatz Regiment 14. По перше. В дивізії "Галичина" НЕ було гренадерського полку з номером 14, був тільки артилерійський полк з таким номером - Waffen-Artillerie Regiment der SS 14. По друге. Набивка не жетоні "говорить" нам про те, що це полк з підготовки та пововнення особового складу. Вибачте, дуже "жирно" для дивізії мати цілий учбовий полк. Як правило для дивізій СС були "номерні" батальони та абтайлунги. По третє. Хтось взагаллі зможе знайти інформацію щодо існування SS Grenadier Ausbildungs und Ersatz Regiment 14 ? P.S. анатолий Ви тисячу років на Форумі, можна ж назвати тему відповідно до правил.
Вадим, от для чого ви це розводите? Я ж вже визначив жетон. Я бачив цей скан і раніше, де багато разів, експерти, дійсно поважні, вроді бетмана чи Вас, без кінця стверджуючи що це не Дивізія і на грані з фуфлом. Зі слів, камрада, жетон знайшов при ньому, його товариш, тобто історія його відома. Я розумію, що слова це лише слова, але все ж. Жетон не продається, не продавався тоді і за весь цей час ніяких копій не випливало. А тепер, ще раз, я прикладаю один із багатьох сканів Зольдбухів, зі штампом кадрової роти цього ж полку і цю теми ми закриваємо. З Повагою.
Це ж наче Форум, ні? Що значить "для чого ви це розводите"? Вашу відповідь з визначенням жетону я звісно бачив, але ж автор теми написав - "потребую допомоги в розшифровці", я надав йому розшифровку німецькою. За скан дякую, ним Ви відповіли на моє запитання в попередньому пості.
Розшифровка вірна. Але, далі ви почали капсом стверджувати, що такого полку взагалі не було і все таке інше. Ось про це і йдеться. Вибачте, якщо мої слова видалися вам надто різкими. З Пов.