Я бы добавил, что во всем, что с тобой происходит виноват ты сам.....Обвинять других-плохая позиция...Сам не сделал, не разобрался, не подумал....Тогда есть шанс изменить к лучшему, сделав правильные выводы....ИМХО, конечно.
Я не настолько пьян,чтобы писать с ошибками. чесслово,еще утром ковырялся в больной голове приснилось? нет Хотя,проверим утром С ув.
Бити потрібно для її ж блага - треба шоб виробився умовний рефлекс на зраду і наступного обранця буде обирати сімсот раз подумавши
Дурак ты суслик! ( Кф аты баты шли солдаты) Бить женщину нижайшее дело, даже блядь. Все росто, дерись с равным. А кто духом слаб- у того скотина в опале Не можешь содержать семью- тряпка, нечего плакаться. Иначе у жены полная зависимость.
юмор про дурачка понімаю і потому притворюсь шо незамітив , но ваше прєдположеніє придумано темі же женщінамі та поетами для романьтізму тіпа єслі ти мущіна - то визви на дуель обідчіка , а самі ті бляді всігда остануцца в шоколаді при любом розкладі . А от коли жінка свідомо зраджує тих хто її найбільше в світі любить та поважає (ну звісно до певного моменту) , тих хто чекає і вірить - то вона вже не женщіна а підступний ворог , котрого треба покарати і "пи..сдить ломом" то зовсім не означає взять в руки металевий предмет і гепнути ним собєсєдніка - то придумано О.Подерев'янським і мною використано як алегорія , ну то тке ...
Пиходить жінка в ночі пізно від подруги. Чоловік з криками ,чуть не пи...дить "Де була?" А вона така "та тихо ти ,чого сваришся? Краще пішли в спальню покажу що я навчилася"