11. І промовив Господь: Хто сказав тобі, що ти нагий? Чи ти не їв з того дерева, що Я звелів був тобі, щоб ти з нього не їв? 12. А Адам відказав: Жінка, що дав Ти її, щоб зо мною була, вона подала мені з того дерева, і я їв. (Буття 3:11,12)
Может я чего то не дочитал, но мне понятно что ТС набулькался, а его жена натанцевалась. Всьо гуТ......
Кто бы говорил) ваш пост о том, что не нужно жениться на красивых девушках с классными сисями чего стоит)
это Вы так его поняли? Да женитесь на здоровье...На классных сисях...Они все классные потому что у всех разные...
Після цього Ялдаваоф засудив Адама (і все його потомство) до хвороб, праці і смерті. 17. І до Адама сказав Він: За те, що ти послухав голосу жінки своєї та їв з того дерева, що Я наказав був тобі, говорячи: Від нього не їж, проклята через тебе земля! Ти в скорботі будеш їсти від неї всі дні свойого життя. 18. Тернину й осот вона буде родити тобі, і ти будеш їсти траву польову. 19. У поті свойого лиця ти їстимеш хліб, аж поки не вернешся в землю, бо з неї ти взятий. Бо ти порох, і до пороху вернешся. (Буття 3:17-19)
Берите выше! Моисей еще относительно нормальный был.....40 лет самоизоляции -понимал кое-что. Этот на воле.....
Идет слет феминистских организаций. На трибуне очередная баба-оратор яростно вещает: —что бы делали эти мужики сейчас без женщин?! Ну, вот что бы они без нас делали?! А?! Я вас спрашиваю?! Мужской голос из зала: — Что, что?! Жрали бы себе кокосы в раю...!!