Если нечего сообщить по теме, не пишите здесь. Про «мені подобається» создайте отдельную тему, там и обсуждайте проблемы "кнопок". D-day это также касается.
Нарушитель. https://poltava.to/news/70150/ У липні минулого року житель Нових Санжар розмістив на сайті OLX оголошення про продаж герба СРСР зі зображенням серпа та молота на тлі земної кулі та п`ятикутної зірки. Зробив це з метою поширення комуністичної символіки на території України, йдеться у вироку з Єдиного держреєстру судових рішень. Подібні оголошення й нині публікуються на OLX від інших користувачів сайту з геолокацією: Полтава та Кременчук. Скриншот оголошень з продажу на сайті OLX Радянський герб на початку січня обвинувачений відправив з поштового відділення до селища Білики Полтавського району. Дії підсудного інкримінували як поширення символіки комуністичного тоталітарного режиму (частина перша статті 436-1 ККУ). Обвинувачений раніше не судимий, безробітний та має II групу інвалідності. Також суд наклав арешт на його особисті речі, зокрема це статуетка із зображенням танку й написом «Слава советской армии» та ремінь із пряжкою на якій п’ятикутна зірка з серпом та молотом. У лютому житель Нових Санжар визнав свою провину та уклав з прокурором Решетилівської окружної прокуратури угоду про визнання винуватості. Новосанжарський районний суд теж визнав винним обвинуваченого у поширенні символіки комуністичного тоталітарного режиму й на підставі угоди з прокурором замінив покарання — із позбавлення волі на рік на випробувальний термін. Також суд ухвалив знищити радянський герб та повернути особисті речі, статуетку та ремінь, власнику.
Знайшов дурачка увіровавшего у пласку Землю.. Може й дивно,а може й ні,але то є кацап і звати його Юрій.. Якщо в когось є бажання,дивитися можна з 34-ї хвилини..
...а вот и НЕТ ! персонаж с ником "legko" ненавЯзчиво, но довольно активно, продвигАет КАЦАПСКИЙ наратив (который заставлЯет сомневаться в ОЧЕВИДНЫХ вещах) что ЕСТЬ одним из основополагающих принципов ИПСО (сомнение в очевИдных вещах/"лОомка стереотИпов"/"разрЫв шаблона")... Если человек (Українець)/индивид (кац.) ДОПУСТИТ СОМНЕНИЕ в очевИдном, то на это "миропонимАние" можно (потОм) положИть/"загрузИть" ЛЮБУЮ ЕРЕСЬ (нужную пропаганде). Пример: моИ, на работе задаЮт вопрос - "почемУ кац-ы ТАКИЕ ???!!!" потомУ что "разрЫв шаблона" произошёл ТАМ в конце 2008 года... И тема срабОтала (...в всяком случае - с каца-ми). Теперь/сейчас/крайние 8 (восемь) лет с НАМИ пытаются сдЕлать то же самое (- "разорвАть шаблон") ...чтОбы положить (НАМ) на психику ЧТО ?????? Еще рАз (подытоживая) : мЫ имеем дело с ЭЛЕМЕНТОМ "інформаційно-психологічної СПЕЦІАЛЬНОЇ операції", которая преследует цель сделать НАС такими-же (дебИлами/"психо-зомби") как и кац-ы... (на правах ИМХО) З.Ы. ...а то, шо йУра - поц, это (в узких кругах) известно давнО... ...
Я це все вже давно зрозумів,незрозуміло одне,навіщо люди намагаються йому щось довести,невже не розуміють що це марна справа..? Тре зробити усі його теми темою одного актора,нехай в них сам розважається..
...а Галилей и Коперник - коммунистические пропаган... ...дисты ... З.Ы. ...шо вы (вообще) знаете об "советской пропаганде" (и как это вредит "глОбусу") З.Ы.Ы. ...у вас с середины 6 класса (средней школы) - пробЕл в образовании... "...какая - разДница ?..."
А шо, хіба нам зась порозважАтися ? ...особисто менІ цікаві чисто медико-білолгічні аспекти нашої полеміки, вони - симптоматичні. потім я ці дані підіб"ю ще статистИчно... Усім - бобрА галілЄо - мракобЄс... зємля імєєт форму чемадана...
...малЄкули - нЕ, а шахматішкі "марксістско-лєнінскіє" бИлі... "стАлінская" генЄтіка там, кібернєтіка - "продАжная дєвка..."
...шо ви говорИте ?! неужели ?? ...не может бЫть... (я всегда подозревал, что вы умнее, чем пытаетесь казаться...) З.Ы. ...лучше рисуйте танкистов, комиксы - это не вАше...