Вже мені. Влада помінялась.. І не 70%,а тілько 1%..Головний крахобор заклуння вже усунений від виконання обов‘язків за систематичні та довготривалі прогули. Отакоєт..
Поки вас не було,Борис напевно і ярочок і заклуння переписав собі в приватну властніть.Не знаю як там за вашого хумнячка,але думаю що за пальця вгриз та втік від тої прихватізації!
най йде. його там той лєгка у штунди перетягне до себе і будуть тоді вони у двох бігати по райберту та волати харя крішна, харярама, харя смєхапанарама
Зара проводю у заклунні інвентаризацію,тож скоріш за все знайдуться не тільки шоломи,хто зна що тут накопичилось за довгі роки правління вельмишановного пана..
В петличку до фраку. Гарна річ, можна припаяти її на запальничку та буде гарний вигляд. Будете продавати, маякуйте в "лічку", тільки консерватору не кажіть, бо обдурить, я дам більше ..
Хлопці, а що ж Ви так все і віддали.Я тут.Пишіть в лічку....А хто мені допоможе,допоможе військовим купити автівки на0....А забув(а хто прийде з вилами,отримає свинець) - народна приказка..З Повагою..
всьо. вже пізно щось робити. ви вже на прицілі в тих околофорумних бариг. тож ховайте подалі знахідку та тікайте кудись бо обдеруть як липку а мо і гірше станеться, те що сталось з альйошай та його манетто
там это, ну или тута, щас нарасказують. вы их не слушайте, а вот меня можно, и Пряника (имеем некие привелегии по курилке) советую с комрадом "Шпрота" скоперироваться, тандем будет ОГОНЬ, тот тоже в находках шарит и собирает, там тоже рарики стоящие, даже по ПМВ оригиналы. правда мест не сдает, все в дом тащит, а уже из дома фотки дает, а может и нет.
не, неправильно ставите вопрос, тут все шарят, но многие в корыстных целях, ну там туда сюда, и фуфел и прочее, а сами уже думают как выманить-выменять-купить предмет. кто для перепродать, барыжит в общем. кто для души и себя любимого заполучить цацку. а я шо? можно сказать альтруист, не ищу никакой выгоды для себя из всего этого. так даю бескорыстные советы, иногда намекаю, шоб не обманули всякие.
Там добрая четверть с запасников музеев и полвагона трофеев с поезда маршалла Жукова взятого во временное пользование уважаемым дедушкой пана К.