Re: Кто копал в Зап Укр? ага я не понял про какой ножик ты спрашивал! немец выкопной на ножнах пятна крови вьелись! приедет фотоапарат из командировки пересниму фотки в лутшем качестве!
Re: Кто копал в Зап Укр? тримайте мене спереду бо впаду з заду.пятна крові і т.д і т.п взагалі якийсь розвод. а де танк
Re: Кто копал в Зап Укр? Ну нарахунок танка в Радивилові ось почитайте http://www.reporter.rovno.ua/current/642
Re: Кто копал в Зап Укр? ну як кажуть поживем побачим.я десь тут уже бачив як шукали і доставали танк а витягнули бульдозер.пройде літо як пишуть автори зробим висновки
Re: Кто копал в Зап Укр? XAZIR пишет интересные реплики! ты вкурсе что слово "развод" означает обмануть кого либо с материальной выгодой для себя?! так вот дорогой друг! желания обманывать кого либо не испытывал и к этому не стремлюсь! особено ища какую то выгоду! просто общаюсю и делюсь находками и новостями! а про кровь нет ни каких приувеличений! был немец его местные показали при нем был ствол в отличном состоянии и целый стос с документами и фотографиями ! немец ушел к немцам вместе с документами и т.д! а ножик я выпросил на музей!
Re: Кто копал в Зап Укр? а ми з комрадом docc-ом мотнулись по війні трохи...голяк... тільки таку латунну красуню знайшли...написано 41Г...а пальнули нею о 44-му зате яка краса у лісі)
Re: Кто копал в Зап Укр? Ну і по старині трохи...монетки з місцевості біля cпаленої церкви.. австр-угр..польща...совєти...нічого цінного, але приємно)
Re: Кто копал в Зап Укр? Всім привіт! найшов я в Івано-Франківській області місце падіння збитого самальота по росповіді одного діда що то були три Мессери вони бомбили ковпаківців і один із них був збитий на даний час там е багато металу в радіусі 200 метрів підскажіть може хто знае кого може заінтересувати таке місце.
Re: Кто копал в Зап Укр? У нас на западній тяжко знайти цікаві і багаті на знахідки місця, а ви таке питаєте. Таке місце зацікавить любого, хто займається копом, але є два запитання! Перше: ви дійсно знайшли місце падіння, чи ви знайшли діда? І друге: той дід адекватний?
Re: Кто копал в Зап Укр? Я дійсно найшов місце падіння німецького самальота він розбитий на дрібні куски і зарас буду занімаюсь пошуком двигуна я говорив з людьми які компетентні в цій справі вони сказали що двигун в гірскій місцевості мае знаходитись на глубені пиблизно від двох до пяти метрів залежет від породи грунту. кого цікаветь пешіть в приват. Сповагою Андрій.
Re: Кто копал в Зап Укр? Двигун, мав би піти під землю разом із кабіною. Я якось читав опис робіт по пошуку розбитого літака, там автор казав, що зазвичай глибина складає не більше 3-х м., хіба якщо болото.
Re: Кто копал в Зап Укр? Хіба упав десь внизині,в заболоченій місцевості,тоді пішов глибоко. Що стосується схилів,то на невеликій глибині ідуть суцільні скали.
Re: Кто копал в Зап Укр? В 95-м году нашли в горах место падения Ла-5, врезался в склон горы. Так было два места падения-точка падения(удара) и само местопадения-все из-за скалистой породы склона.
Re: Кто копал в Зап Укр? Так і я про те ж.Якщо на схилі - то все повинне бути розкидане по верхах на великій площі.
Re: Кто копал в Зап Укр? Знаю где в Ровенской области был збит советский бомбардировщик! кусок хвоста и крыла видно было до 60х а потом местные пустили в хозяйство! в том селе все местные в курсе! был у одной бабушки она Праведница мира ,прятала у себя евреев и красноармейцев! поинтересовался судьбой экипажа этого самолета ,она сказала что парашутистов не видел никто а пока добрались до места падения то видно было хвост и оторваное крыло ! летчиков никто не видел! там куда он упал было болотце а сейчас там луг, но очертания болота просматриваются хорошо!
Re: Кто копал в Зап Укр? Христос Воскрес!Камради,на вихідні їду в Монастириськ до бабульки.Хочу побродити по тамтешніх лісах,щось підкажіть,де можна ходити, де не можна,як місцеві відносяться,як зі знахідками.Основним напрямком обрав ПСВ.Чекаю ваших зауважень.
Re: Кто копал в Зап Укр? Привет ребята, с прошедшим вас. Недавно выбрался в карпаты, нашел сей девайс может кто знает от чего? http://reibert.info/forum/showthread.php?t=102154
Re: Кто копал в Зап Укр? Ваш ремінь не має ніякого відношення до ПСВ. з повагою В'ячеслав. P.S ovik12 Читаем ЛС
Re: Кто копал в Зап Укр? Дякую пане В'ячеслав, а я сподiвався що по ПСВ. Доречi хотiв спитати ще i про цю рiчь http://reibert.info/forum/showthread.php?t=101762. метрiв 100 150 вiд першох знахiдкi.
Re: Кто копал в Зап Укр? Німецький ""Колун"" для колки дров.це вже ПСВ. з повагою Р.S Давайте ділом займайтесь..........дня наснаги всім Моя Бідненька Темка. .....На Ніч перед сном не заходіть. http://reibert.info/forum/showthread.php?t=87530