Re: Кто копал в Зап Укр? ну ось і продовження. Найшов якісь цікаві кулі, верх куль керамічний, а далі все метал. Від чого вони. (Фотки правда ніякі)
Re: Кто копал в Зап Укр? Пуля ,это бронебойно-зажигательный снаряд от 20мм советской авиационной пушки ШВАК. Гильза 12.7мм ДШК. Т.к снаряд не стрелянный ,а гильза мятая можно предположить что ты набрел на место гибели совецкого самолета. Или аэродрома. А если есть куски брони то может и с этого "коня"http://armor.kiev.ua/Tanks/WWII/T60/t60.php .
Re: Кто копал в Зап Укр? Я був там всього два дні, їздив з наметом. Збереження досить не погане, трішки помятий з верху!
Re: Кто копал в Зап Укр? а як там населеня не мало претензій? на якій глбині був хоршок? і скільки ти встг перекопати? це так просто запитання хочу дізнатись про це місце!
Re: Кто копал в Зап Укр? Ні, народ притензій не мав, бо я його уникав! Копав не багато десь в радіусі 6 метрів. Касочка була під самим верхом як і усе інше, десь см 10 мабуть!
Re: Кто копал в Зап Укр? У мене Поиск був, у товариша брав! Так я хочу поїхати але цього разу у Карпати планую. Ти маєш якийсь металошукач?
Re: Кто копал в Зап Укр? А щодо касочки, то так як я зрозумів, це польська каска 20 років ХХ століття. називається вроді людовічка.
Re: Кто копал в Зап Укр? Именно. Польская каска обр.28-го года. Их потом в поажрные переделали, поставили гребни и захромировали. А эту видно не успели. А в армию поступили VZ.31 - формой напоминающие нашу экспериментальную СШ-28... www.helmets.ru www.cascoscoleccion.com К началу войны в польской армии ещё оставались эти каски.
Re: Кто копал в Зап Укр? Коли в Карпати збираешся їхати? Кинь в личку. Ми з Remo теж думаем десь у липні в Карпати.
Re: Кто копал в Зап Укр? Ну як камради, кудись їздили? як успіхи. Мені не підфортило але мав нагоду пошпортатись під галичем. нічого цікавого, хабарок по першій світовій: гільзи, осколки, всякий металолом - нічого вартуючого.
Re: Кто копал в Зап Укр? ні ми з SK1N бли на фестивалі нам було трохи не до копання може чув в шушорах це іванофранківська обл. а до кінця місяця будем кудись їхати ще не вирішили!
Re: Кто копал в Зап Укр? Був у липні в Вижниці викопали склад боеприпасів:гранати, авіабомби. Гранати-міни до Granatenwerfera 16, а авіабомби до І-16 2,5-кілограми. Потім приїхали МНС-ники, або владні месники і вбили нам солодке місце, а все і-за того, що ми зтормозили виклали все що було непотрібне а-ля боеприпаси, як на виставці. Все вони розкопали, а ще хваляться, що от ми спеціально приїхали і роззброїли ліс. Все що накопали по 41-році коли Угорський корпус з Совєтами воював.
Re: Кто копал в Зап Укр? да! і по каналу розтренділи вони такі модні ми ще багато чого найдем!!! Гади вже пошуковий клуб організували!!
Re: Кто копал в Зап Укр? Ну щось тема заглохла? Ось на вихідних їздив тут недалечко шпортатись, цікавого практично нічого але підняв незрозумілий штик. сфотаю і вивішу тутечки можу хтось щось про нього скаже. Крім того всього купа плавлених залишків від нагород різних типів. Штабну машину там лупнули, кажуть довго і яскраво горіла!!!!
Re: Кто копал в Зап Укр? Недавно їздив у Чорний Ліс нарив табакерку часів ПСВ,австрійський чохол для лопати, 3 кг гільз від Манліхера й російський котелок.