Re: Кто копал в Зап Укр? нема там шо робити.Позиції угорські йшли по хребту аж до Тюдова,до Черемоша,над дорогою.Там парочка камрадів ретельно пройшлася))
Re: Кто копал в Зап Укр? Я був,в цьому сезоні,неоднократно.Якщо знати з якого боку зайти,то можливо і є що робити,але роботи вже небагато залишилось!
Re: Кто копал в Зап Укр? Дуже дякую, а якшо подивитись з іншошо боку річки? від Вижниці і далі в ліс через Віженку?
Re: Кто копал в Зап Укр? Там не був,по ідеї,позиції угорців повинні іти по всьому передгір"ю,в сторону Берегомета.Якщо не помиляюсь,від Чернівців до Вижниці в обороні стояла 1-а Угорська армія,від Вижниці до Франківська - 2-а армія.
Re: Кто копал в Зап Укр? не удержаться ..........находок мало........и не все попало почему то объектив........вот в таких условиях приходится искать пряжки........не все так просто..... камрад Покажет натюрморт...... Зимнии Пряжки. с уважением Вячеслав.
Re: Кто копал в Зап Укр? Я ж говорив,що рано закривати сезон.Фото супер,а мало знахідок -так це не біда,вони ще будуть.А я в неділю вже точно закрив сезон,а це вже сумно.Удачі.
Re: Кто копал в Зап Укр? Вітаю!Хороші знахідки на кінець сезону!!!На вихідні поїду на радянську Україну відкривати новий сезон.Удачі.
Re: Кто копал в Зап Укр? западенці,з Новим Роком! нехай у всіх у нас в новому році щось хороше продовжиться і щось хороше почнеться! а копарям-ще й вдалого копу,звичайно!
Re: Кто копал в Зап Укр? ukwest Rscorpion cer ovik12 і Вас з Новим 2010......багато чудових знахідок........і щоб за новий сезон знайшли хоч.......пів сотні пряжок. Повірте......яких не так просто знайти. з повагою Вячеслав.
Re: Кто копал в Зап Укр? шановний REY,пряжки знайти не просто...це є суттєва праця... ви ходите по багатьох місцях,де ходять всі ми (умовно),але ви знаходите,а ми (я) ні. за це вам і пошана. це не є заздрість...це є...мабуть...визнання... доречі,мені,особисто,нема різниці,де саме ви їх знаходите...головне,де їх кожен сам для себе може знайти... можеш знайти-прошу дуже...ні-шукай далі.... з повагою...
Re: Кто копал в Зап Укр? по роду свого хоббі............ми набагато більше знаходим чим метал.........це вірних друзів. з повагою Вячеслав.