Ответ: Кто копал в Зап Укр? комради, що це за цирк? дайте йому, цьому чудо-копарю лінк в курилку...хай вже й всі порегочуть
Ответ: Кто копал в Зап Укр? в темних й непролазних) тернопільщина, станіславщина, львівщина.... а ти сам звідки будеш?
Ответ: Кто копал в Зап Укр? ну і часи настали.........гільзи _____респект......SS жетони рядові річі......кожен день вязки гребем....
Ответ: Кто копал в Зап Укр? а ти хоть колись находив стільки гільз за один раз !!!! ти цінеш речі тільки які дорого коштують!! як я зрозумів ти копаєш заради грошей!!!
Ответ: Кто копал в Зап Укр? ну це справа така...мені подобається якщо в нормальному стані...грядки з жетонами у мене нема))
Ответ: Кто копал в Зап Укр? ще раз повторюсь, зпочатку познайомся з людьми, поспілкуйся....а потім роби висновки ...тим більше вслух....Рей серьозний копарь а не пацан
Ответ: Кто копал в Зап Укр? тема переходить в хто більше\більшу гільзу викопав чи хто крутіший землекоп що ви робите, люди??? варвар, ти робиш погані речі... Сорі за флуд, напевно знову забанят
Ответ: Кто копал в Зап Укр? шановний, про те що це були питання знаєте мабуть тільки ви... решта сприймає як стверждення, так як в запитаннях ставляться знаки ЗАПИТАННЯ а не оклику... приблизно такі:? а не такі:! нічого особистого...просто візміть на замітку
Ответ: Кто копал в Зап Укр? «спорити з тобою не буду....навчись поважати людей з якими ти незнайомий..(і не будеш). ради чого і що я викопую це моя особиста справа і що і як я ціню...не тобі вирішувати....вискочив """хлопчина""" копар з копарів......ховайтесь.....бо я гільзи накопав.....чесно .....хто мене знае....скажить тобі______я ніколи непрепадав за такими речами.....в дитинстві набавився в далеких 90....а я тепер бачу ти серезно взявся до справи....молодець!!! Покажи жетон СС Галичини(особисто знайдений)___я скажу тобі РЕСПЕКТ....а за гильзи які навіть невартують моеї уваги.» P.S__ шановні КОМРАДИ________закінчуйте """" ЧАТИТИСЬ"""" пишіть по суті...або в особисті повідомлення. З/П
Ответ: Кто копал в Зап Укр? ***V@RV@R*** Бл@ть та викиньте того навіженого з форуму, він позорить всю Галичину...чоловіче іди на свій сайт....на сайт свого друга з Росії, і пишіть один одному всяку фуйню, ставте дурні запитання копайте гільзи і т.д., а от коли наберешся трохи розуму приходь сюди і спілкуйся як нормальна цивілізована людина. P.S. І не потрібно мені всякої фуйні у відповідь писати, не витрачай свого дорогоцінного часу на мене
Ответ: Кто копал в Зап Укр? доброго всім дня шановні. Таке питання по суті: мене цікавить Закарпатська область, Великоберезнянський район. Що можно там пошукати? Наскільки мені відомо - особливих бойових дій там не проходило по другій світовій. Чи я помиляюся? А от по першій - можливо саме там проходила так звана "Карпатська операція". Може є в когось якісь дані, або карти? P.S. Прочитав в цій темі всі пости від самого початку - багато для себе нового, та цікавого почерпнув. Дякую.