Варіант! Всетаки воно смердюче, дома жінка приб`є. Тай треба добре зажати і потримати з добу а то і більше щоб застило. МАВ НУВАЗІ ДІХЛОРЕТАН, А НЕ ДИКЛОФЕНАК ОПИСАВСЯ
З тексту,що я написав видно, що я мав на увазі. Банально описався, таке може бути з кожним. Хотів людині допомогти, бо був у такій ситуації. Дякую, що так дотепно мене виправили...........
Вітаю товариство! Сьогодні трохи походили. Теперішні копи мені нагадують футбол. Уфутболі два тайми, на копі тоже. до обіду і після. У футболі вроді би грають а забити не можуть, так і тут вроді би як пікаєш а нічого не має. Потім у кінці другого тайму бац і на останніх хвилинах два голи, так і тут уже рука відвалюється, дивишся на годинник і бац портал відкрився і тобі прилетіло під катушку. Рдутловка знахідка товариша. Всім міцного здоров`я і гарних сигналів під катушку.
нашел снаряд ) большой, сапёреный, канал ствола не проходил. поясок железный не гладкий вдоль всего пояска несколько линий как на поршне под кольца))) что за снаряд подскажите)?
а от чего эта круглая коробочка? я такую выкопал их там ваще было много они оцинкованные но все гнилые выбрал из всех одну идеальную собрал) но от чего они? с ув.
Большой,.... понятно, канал ствола не прошел,.... понятно, поясок не медный,... тоже понятно,.... ну а чего он саперный?.....
Мерили по дну или по очку под взрыватель которое сходится на усеченный конус? Измеряйте диаметр по ведущему пояску
Доброго Вам.не хочу бути. А мушу.правило 1.перед тим як копати. Читайте на сайті відділ ВОПИ.2-читайте ще раз..3-не торкайтеся невизначених ВОПІВ.це не іграшка.
Вітаю товариство! Сьогодні трохи побродили, у мене нуль, але за товариша можна порадіти. Всім міцного здоров'я, смачної паски і гарних сигналів під катушку.