почитайте тут, колись зводив по фалеристиці інфу! https://reibert.info/threads/faleristika-osterrajxu.856715/#post-9333908 ціна не дуже в такому стані....!
Вітаю. Чи має хтось в Дрогобичі (або сусідніх містах) пошуковий магніт? Взяв би на один день на прокат для проби.
Народ можливо не в тему. Потрібні файли Волинської області в форматі JNX для навігатора Garmin eTrex 30x. Буду дуже вдячний.
Вітаю всіх з Новим Роком ! Миру , злагоди , мирного неба ... щастя, здоровя і любові! Кожному знайти свій маленький скарб ! )
Добрий день чи вечир.Пидскажить чи стоит як потеплие поихати на коп в Верхни и Нижни Гаи Дрогобицького району.чи ще будуть якись гидни уваги знахидки.
поідьте та нам напишите як там бо я вже років з 2 там не був. якщо серйозно то краще дальше бо вибито все добре але може і пощастити. коп то як лоторея десять разів ноль а наступний може перекрити всі рази
По словах мисцевих там попадаеться гильзач.дехто ходить зи щупом.лопатою.але був випадок що викопали снаряди и лишили була полиция и мчс почались облави по лисах.питаю чи затихло.
та по гільзач іхати не треба в любому лісі можна накопати.яка там зараз ситуація не знаю .але колись знайомий навіть вальтер там витягнув в тих краях
на одному форуми форумчанин виставив 8 прях гансових з тих крайов а в мисцевих е шапки зализни гансови но не продають.от я маю бажання туда поихати може фартане.скориш за все там в тих лисах е мисця може зброс або позиции.пишу так ламано бо украинська не переключаэться на клави.звиняйте якщо шо.
маєте бажання ідьте бо поки сам не перевіриш спокою не буде .добре завязуєм бо зараз почнеться сам не люблю як починають діалоги . треба пишіть в приватні пов.
Добрий день чи вечир.Дийсно що там з магнитом хто може подилитись щоб прозондувати глубини.мени тоже треба.
Всім доброго вечора. Не знаю, як там гансові пряги і шапки залізні в гаях,.... а гнилий гільзач гансовий ще може і знайдете...
якось відносно недавно попалися на лісників, то ті вхопилися за телефон!в розмови з ними не вступали, а легенько пішли на вихід до машини! допоки виходили. то на бетонці полісмени ходили - довелося з лісу виходити іншим шляхом! Так що всяке в Гаях буває! а бляху там підняти, то дуже вже треба бути фартовим!