Всім доброго здоров"я. Може хто має карту фон міга ( повністю західна україна) в форматі ozf3, ozf4, для озі експлорера!? Халяви не хочу, можу обміняти на карту Галіції та Буковини такого ж формату.
вона,можна сказати,схема і дуже приблизна. і все рівно ви будете її збирати по кусках. а тоді,куда точніще, це буде роити з новіших карт, і можна в простішій програмі(якщо це не на навігатор) без всяких ozf-ів.
Ви якісь дивні речі говорите! Теорію я і сам знаю. Карта Галіції та Буковини зібрана мною особисто. Відносно точності - похибку я і сам розумію. Для чого скачувати "простішій програмі,і без всяких ozf-ів.", якщо у мене вже і так стоїть дуже хороша і найбільш поширина програма. Тому будь-ласка не придумуйте для мене велосипед.
Всім привіт ) 5.05.2018р., буде зліт в Прилуках) Кому цікаво ось теми обговорення на райберті https://reibert.info/threads/tretij-zlit-priluki-2018.983051/
Вітаю товариство. Можливо у когось завалився зайвий комплект обвіса до дерева wz29(польський маузер)? З радістю в пп розгляну. А то дерево без обвіса зовсім око нерадує) Дякую.