Приємні знахідки,тим більше що погода просто шепче! Правда сохран у Ваших краях неважний,мягко кажучи. Одне питання-для чого Вам ранец? Я і мої напарники завжди цю шкіру викидаем,може є якась жахлива таємниця і ми вже про...ли купу грошей?
все сподівався,що в тій ямі,між й...м корінням ще вилізе щось цікаве - та й все що діставав складав на купку!купка получилась немаленька! а шкіра завжди була в ціні.....ось тепер і я думаю, чи не втратив і я щось!хоча, де той ранець я запам"ятав!
Всім доброго вечора. Пан Іван , Alex знає толк в шкіряних обрізках... і Ви дійсно про...ли купу грошей...
Їздили вчора на пару годин відкривати сезон 2018 , вилізло так собі небагато image uploader image uploader image uploader
після легенької баньки обшукав усе довкола місця знахідки - шукав обломану частину зажиму-пружини - незнайшов...
Всим камерадам витання з Новим Арх сезоном Вдалого всим копу камеради Нажаль поки не можу приеднатись до команди Зах Украини в реали Копаю поки абсолютно новодели окопи и Тд Камеради раджу перевиряти ранци а також чоботи був практ опит А також раджу копнути в райони Чортових скель ББС дало инфу шо там ще не все вибили
Христос рождається! Всіх Вітаю! Здоров'я Вам та всякіх гараздів, і нехай на кінець Наша влада повернеться до Нас лицем!
приєднуюсь до привітань. А ось на рахунок " точки палити" , то мабудь запізнилися років на 15 , бо саме тоді і в подальші роки там сумно не було ніколи , а навіть і тіснувато інколи Хоча все знайти неможливо , і якщо комусь "поперло" саме там - УРА і вдалих знахідок!!!!! А Всім Здоров'я та всяких гараздів !!!!! Зі всіма святами !!
Дай Боже Вам любові і тепла, Добра в сім'ї і затишку в оселі, Щоб щастя світла музика текла В різдвяні свята, щедрі і веселі! Хай Новий рік, що завітає, Дарує все, що серце забажає, Колядкою на щастя Різдво благословляє, Радійте, святкуйте - Христос ся рождає!
Камеради я дав лише наводку а кому пощастить с того пиво якщо цилим прийду з чергового сафари по Донецьким полям так що камеради вдалого вам копу в цьому сезони бо сам прийду на коп не ранише чим через 8м мисяцив