Alex Ви ж в суботу тяжко працюєте... І на кого би Ви лишили пацієнтів? Мені щось стало їх шкода, тому і не дзвонив... Та що, не бачите що кажуть?..., Злостяться що Їх не покликали
Alex, Ви якісь агресивні ... У Вас все нормально, може якійсь негаразд?... Ви кажіть, якщо щось... Може комусь треба показати parabellum?...
Бажаю здоровячка чесному панству щойно прибув з Сходу Накопався до ну його нащо Скучив за нашим грунтом та на жаль правиця мин 2 тижни буде заживати якщо не бильше Тому бажаю панове вдалого копу и хабарка побильше толкового
І як знахідки?... Привіт. Да..., правець хреновенька штука. Колега по сходу з півтора місяця лікувався. Все буде гут... Поправляйтесь.
Тоді пардон..., я щось забув, що в нього особлива комп'ютерна мова та граматика... Все одно скорішого одужання
В неті про село багато написано.Я б ішов на поля які вже задисковані.В мене склалося враження що на Тернопіллі куди не підеш там динарії та фібули знайдеш.
Просив камрадiв з херсонськоi гiлки поки на вiдпочинку,взяти на день на покопушки-а в ответ тишина!!! Так що первуху копати будем самi,всiм на завiсть...