Ну термін "дохтур" був звичайно використан жартома , відмінний Санітар - досить рідкісний знак у гарному стані. Бо наприклад знак "дохтура" у мене в колекції є , а ось Санітара немає
для того треба у ній порядок навести , а то багато речей потребують реставрації , а часу і фінансів для грамотної реставрації не вистачає, а викладати по частинам - "не комільфо". До того-ж , думаю у багатьох колекції покраще моїх будуть. Для демонстрації колекцій здається є окрема тема... Хіба-що можна тематично , стосовно окремих тем викладати - по єкзємплярам , які обговорюються у конкретній темі. Так буде і інформативно , та і не досить обтяжливо.
наприкдад дОхтур поряд з першим варiантом Вiдмiнного стрiльця-кавалерiста п.с. як бачите оба потребують деякої косметичної реставрації
є ось таке питання. Багато хто з даної теми копають в Карпатах, там що знахідки закінчились?? А то вчора переглядав теми REY за минулі роки, слів не вистачає. Чи він просто знав де шукати? Вибачаюсь що не наш ресурс, та щось шукав і туди закинуло на дану тему http://forum.ww2.ru/?showtopic=655513 .
а Вас не здивувало , що камрад Рей викладає свої знахідки саме на Російських сайтах??? там гарно можна розповідати про пошук у місцях , в яких чітачі ні разу у житті не були , а потім продавати мААсквИИчам речі , які в нас вже давно не продаються за реальні грош , а в них - Єкзотіка.В нас у нього такого успіху не було. Маркетінг , чистої води . До того-ж свого часу до камрада Рея було багато запитань , від його колег по копу , на рахунок вікладання під своїм ніком , знахідок коллективних і до того-ж знайдених на протязі великого часу. Він звичайно трудяга , але не більше за інших. Та й все поступово має тенденцію закінчуватись........ Навідь знахідки в Карпатах.....
от результат трьох крайніх віходів , попередні фото я викладав . Після "помийки" показалися такі результати....... Монети - печалька.... де-що - наприклад основа унтерської пряги з накладним орлом( без орла) прийшлось досить жорстко рихтувати.....
досить цiкпвн окопне кiльце , на щитку видно номер 66 а з двох сторін дати 1914 - 1915( погано вийшло зняти)
Жетон взагалі оказався інтригуючим. Інтуітивно зрозуміло , що це службовий знак Хламідника (Старьевщика) , позаду є сліди пайки від кріплення. Але ніяких даних на даний час я не зміг знайти. Якщо хтось зможе підказати - буду вдячний.
І поясню , чому я об"єднав ці знахідки. Два виходи були на одне місце площиною 200х200 метрів, тому розцінюються як один комплекс. А третій просто був взагалі " пустий" - крім випадкової половинки польского жетона( нідочого не привязана знахідка , навідь без настрілу) та одного крейцера......
Подивився класну фотку хлопців з вусами і згадав що не один раз від гуцулів чув, що " Борщ без м"яса то є зупа, а хлоп без вусів то є дупа".
Скажу чесно!Виставляв напевно 10% знахідок,решту то часу не хватало то забув або просто нехотів показувати!!!
ну тогда " Приз в студию!!!!!" тоб-то давайте хваліться , для того щоб було чим пишатись , що є ще знахідки в наших краях , особливо щось цікавеньке
То Ви не там гуцулів шукали в Микуличах: https://ru.wikipedia.org/wiki/Микуличи_(Киевская_область) А треба було в Микуличині : https://uk.wikipedia.org/wiki/Микуличин
дехто й ...коновалом міг назвати,то таке.доброго всім дня!алє...ква! той дощ....певно буде сніг.в поле не вийдеш,в лісі-.но таки почекаєм на виїзд.