Я вже тут.Всі в Альпи там стільки всього цікаваго!!! Головне биріть великі рюкзаки,щоб весь хабар вліз!!!
ні, просто знайдена на схилі по якому йде окоп. Ось такий грунт, у ньому і сохран чорного металу відмінний
На південних і східних схилах вже снігу немає.На висоті 700 м.над рівнем на північних схилах,пі смереками і в тіні сніг по коліна. А підсніжники - мутанти.
Доброго дня всім.Вчора в лісі,вискочила монета.В принципі,банальні 10 грОшей,на перший погляд.Але таких ще не бачив.Монета цинкова,тому стан,самі розумієте.Трошки намазав милом,щоб проступив рельєф.Посередині напис-53 Р.Р.Решта не видно.Хтось бачив щось подібне?
Це ще не найгірший стан. Це ще не найгірший стан.Мило,зуб.щітка і до можливого.Фото з хорошим освітленням і думаю найдуться покупці(при умові що монета rzadkie).Але чи є в Україні такі покупці?
Доброго дня Всiм. Вчора iздили шукати новi мiсця, вiрнiше сказати для когось новi, а для когось давно забутi старi... Та трошки наковиряли помiж ямок..., менi щось на фляги везе, третя з початку року, колэги тоже зi знахiдками, потiм повиставляють напевно.
Я розумію в загальному період. Але оскільки про таке вперше чую, то цікавить точніший період і причини такого випуску. Тобто, чи це був період становлення нової польської валюти на початку 1920-х чи навпаки - це було в останній період існування Польщі.
до речі, покупці на цю монету скоріше знайдуться у НАС, бо наш регіон . Тому що в Польщі вже давно перейшли на Європейські стандарти , а там на АУК лоти в "поганенькому" стані не приймаються( в більшості....) Тому інтерес до цієї монети буде , але звичайно ціна буде невисока ....... Стан Ставте на АУК , ссилку в тему. На щастя на Нашому форумі вже працює повноцінний АУК, який моніторять потенційні покупці.
це більш пізніший період , гроші для розрахунку у полковому магазині. По періоду відносяться до кінця 20х і до початку війни. Детальніше , треба піднімати літературу. А це може зробити і сам зацікавленний покупець( наприклад)