Я не експерт,з цим Вам на Віоліті. ІМХО - 9 см це вже відноситься до більших енколпіонів,а ще й ланцюжок,плюс стан..........думаю пару десятків тисяч грн. візьмете Бийте місце знахідки на любі сигнали............хоча може бути і випадкова
Курс долара , війна , ціни зараз не ті , кількість людей , які могли б прийняти участь в торгах , по різним причинам зменшилась . Знахідка не часта , стан шикарний , якщо гроші не сильно потрібні , то почекайте поки все "устаканиться" , або шукайте людей , які реально зможуть оцінити даний предмети , а не "стартуй з гривні , аук покаже" . Ну і мої вітання .
Завтра,при денному світлі,на листку в клітинку,зробіть чіткі фото обох сторін і скиньте на Віоліті...........тему назвіть "Великий енколпіон"або "Енколпіон 9см" і попросіть дати визначення і оцінку. Ясна річ
Щоб стартувати з гривні,треба мати єврея в родинному коліні.......стартувати треба з макс.ціни,або близької до неї
Доброго вечора товариство. Підкажіть з якого матеріалу виготовлялись шомполи до австрійських шомпольних гранат? Бо щось не можу знайти...
Доброго здоров'я шановне панство! Сьогоднішній вихід (стан стабільно плачевний). Вибачайте за якість фото Можливо хтось підкаже по значку
можна фото значка з тильної сторони? Дуже подібний на каппен 7-ї кав.дивізії придивіться зверху значка, здається залишився обломок корони
Не гнівіть діда хабарія.Я якщо іду на "монєти" то результат буває гірший. А Ви роки на "совєтах"перевірили на наявність раріків?Ленточки на гербах порахували? Іноді такі дрібниці з поганого результату роблять диво