Перестав стежити за цією темою - 90% флуду. Нічого сутєвого... Зупиняєш авто, бо бачеш повідомлення на смартфоні, а замість толкового поста флуд безтолковий.
Згоден з Вами що в даній гілці взнати де можна щось знайти важко.А все тому що Галичани хитрі.Знайдуть золоту монетку і ціле літо це поле топчуть поки не виб'ють все.І нікому ніколи не скажуть де це було. А ще ми сьогодні їздили пошукати .Спочатку була гарна чиста дорога.Потім була обмерзла потім засніжена але розчищена трактором.І між двома населеними пунктами,в полі дорога закінчилась великою кучугурою снігу.Мусіли вертатися до дому.Ось так ми змарнували день
Так було i буде.Нiхто нiкого за руку на жирне мiсце не приведе. Почекайте як погода дасть змогу повноцiнно копати,будуть знахiдки i звiти-стане цiкаво. Постом вище описаний сьогоднiшний виiзд,крiм нiмецького дота-нiчого цiкавого.Камрад може викладе фото
Ну, попередження, так попередження. Дii модератора обговорювати не буду. Да, на данний момент, говорим в темi нi про що, пiдколюэм один одного, но то все жартома, все подоброму, без образ, все було нормально. Ви, втикнулись, вибачте за таке слово, Вам не сподобалось спiлкування в цiй гiлцi, назвали наше спiлкування безтолковим флудом, цей вислiв можна розглядати як неповажне ставлення до форумчан даноi гiлки. Вам жартома вiдповiли, Ви чомусь образились, хоча нi одного образливого слова не було написано.Не будьте таким серйозним, посмiхнiтся, весна на носi, сходiть на каток, на коньках покатайтесь, i все буде Гут.Навiщо зразу жалiтися модератору,в Вашому постi вбачаються провокативнi дii, прийшли, спровокували, всiм по попередженню, а Ви перестали слiдкувати за темою..., хоча Вам першому треба було би дати попередження, Ви ж доросла людина, якось не порядно вийшло. Наговорив я напевно на бан...
підтримаю камрада!якщо Ніколаша буде читати данні пости нехай візьме думку форумчан до уваги! провокатори в гілці , де збираються однодумці, непотрібні!
Читаю тему по мере возможности. Сегодня вычистил 4 страницы откровенного флуда не имеющего никакого отношения к разделу Военная археология. Для этого есть Курилка. Предупреждения убираю, чтоб не портить никому настроение. Надеюсь на понимание. П.С...жалоб небыло, если что
Так может в первую очередь самим пользователям проще не флудить и провоцировать, чтоб потом не получать предупреждения и баны? Не требую ж прям писать только о копе и находках, понимаю, что тут клуб по интересам. Просто прошу не устраивать флудильню на кучу страниц Заканчиваю обсуждать этот вопрос
Скажу що модератор на мої питання не дав жодної відповіді в лс,але + модератору що видалив пости"провокатора"який зупинявся під кожним стовпом щоб не пропустити інформації в даній темі
Думаю дана тема створювалась для спілкування! И довгими зимовими вечорами, Скажимо так "почисати язик" з земляками
Вибачте , що спілкуюсь УКРАЇНСЬКОЮ - виріс на Галичині , але російськомовним , можливо з помилками ............ Так от я хотів сказати - если не нравится ищите "рыбные места сами...", а якщо не подобаэться - шукайте , все що трапиться........ ножками , ножками по лесу и полям . Все , кто жалуется на несправедливость " копаческой доли" , или еще на какие-то обстоятельства - просто ЛЕНЬТЯИ . З повагою ДО ВСІХ ФОРУМЧАН....
кОЛЛЕГИ , СПАСИБО ЗА ОЦЕНКУ , я ее не заслужил Вводить в ступор , коли Здається , адекватна людина , видає незрозумілі пости...... У нас на Галичині , багато місць для пощуку , не всі " РИБНІ" , але сенс не в цьому З повагою до всіх......
Ну, чому змарнували? Я на катку з клюшкою, Alex которий Faa кiлометри в басейнi намотуэ фiзичну форму пiдтримуэм, Ви з лопатою снiг розгрiбаэте, машину до Львова пхаэте, фiзична нагрузка то э файно. Ще до кiнця зими з десяток таких виiздiв , то весною з Pan Ivan на Пiп Iван заскочете на разслабоне...
Все! Не пишіть більше безглузді пости!!! Бо деякі форумчани читаючи Ваші безглузді пости зупиняются кожних Х метрів не можуть додому добратись напевноЗ повагою до тих хто ще недобрався