Крутяк.А як стан?В ножнах мав би бути добрий. Хлопці,хто підкаже де можна знайти фото всіх австріських відмінників?
https://www.google.com.ua/search?q=...i=4E6jWK24FcaWsgGKsZ6IBw#imgrc=gN9Zt1L7WkbQ1M:Це те саме що отлічніки,але по нашому.Але я хочу знайти де вони всі разом.Всі
а я і не залягав/як пішов 01.01 копати-так і досі час від часу копаєм.знахідок правда не дуже,но мохом не покрилися за зиму.сезон 2016 плавно перейшов в 2017./з Стрітенням Господнім всіх!
давайте не будем.тема ж- де копати ,Західна Україна./ото кажіть де копати.я скоренько зібравсь та й побіг/
ну шоб закопати-тре спочатку відкопати.то майже одне і те./правда закопувати-менше інтузіазму.і адреналін не той.хоча часом і при відкопуванні можуть бути повні штани...адреналіну/
Ну можете почати в мане на дачі,почнем з траншеї під фундамент! А далі по наростаючій...грядки і т.д.може і сусідам щось треба буде зкопнути
Щось не те - недавно читав, що вчені таки вияснили, що першою була курка, а не яйце. Тому, щоб щось викопати - треба когось закопати
то фігня!а о грядки на - 70 см...навряд чи комусь сподобаються/квадратно-гніздовим зіґзагом.як німечеські траншеї+ячейки.для стрільби стоячи .з коня/
Теплі схили за кілька днів будуть без снігу (принаймі в моїх краях), але холодні (цікаві) мають ще сніг, який випав в листопаді.
куда там -4/то ж тамка вже тре кайло,рабів в К% купувати!ніхтсобіферрштейн!грядка під морквочку-шпу+брсд./тоді вже тре і Карпатський трамвайчи yrok.pp.ua › Середня освіта к міняти на
в гори ближче до Пасхи,раніше буде бетон.В червні на північних схилах буває сніг і землю не відпускає А в ліс їздем регулярно-майже всюди копабельно