Та тому й питаю чи хто з львивян копав там Глобус це мисцева назва як Попрошайка тобиш для не львовян памятник Федорову або коло Коня тобиш памятник Королю Данилу бо кинь вигляд мае липший Або коло Жаби також памятник вично зелений
Нічого особистого! У Вас на клавіатірі ось така буква присутня " і "???? Дуже важко Ваш текст читати. З ПОВ.
Мій брат , коли приїхав на дембель розказував історію , як східняки його питали , чи то правда , що западенці зброю в сіні тримають . Не розколюйте країну !!! .
Сори камерадове така вже проф звичка шпарити текст а редагуватиметься вин чи в видро то то вже не важно Тому ще раз вибачаюсь перед товариством щиро Але такий каюсь я вже гад
панове ми відхилилися від теми на 180 градусів ))). Давайте міркувати - то що то за кругляк з тризубом на бетонному порослому одвічним мохом стовпі???
Та яке нафіг нормально! зі словником читаю,та ще два радника сидять з боку щоб зрозуміти що написано!!!
Камрад який найшов ті знаки! Не здавайте мізце,тримайте всіх в інтрижці крутіть усім БЕЙЦИ ,а потім скажіть що ті знаки знаходятся у Вас на подвірї
дай Бог!комраде!в мене схоже скло в селі в дверях було/та то ше за совітів/.як там справи?я особисто був 1 січня на копі/пльомбове поле/.два крейцарика вирубав ледве з тої мерзлоти.но сигналів там ще...ого.
Замок Паланок Мукачево 1698 год Festung Mukatschewo (Mongatz) / Kupferst. Mukatschewo (Ukraine), Festung Mukatschewo, – “Porspect der Vestung Mongatz”.–Kupferstich. Aus: Theatrum Europaeum, 13. Teil, “Fortsetzung Denck– und Merckwürdigster Geschichten”, Frankfurt a. M., (Matthäus Merian / Erben), 1698.
Тернополь Gasmask упражнения в лесном лагере Josefow в Тернополе. Украина. 1942. Из альбома австрийских солдат Вермахта. Gasmaskenübung in Josefow Gasmaskenübung im Waldlager Josefow bei Tarnopol. Ukraine. 1942. Aus dem Album eines österreichischen Wehrmachtssoldaten.
мав нагоду облазити весь./служив біля підніжжя/.тепер він доглянутий,а тоді-зарості аличі,слив.хащі.мури шо обсипались.і з 10 туристів,що ходили подвірям.