Я невстиг такі кратери полишати оскільки був особисто в тому лісі один раз,свої кратери прикрив землею з них. З повагою
Були один раз,але знаете що там капени з медальками???Або Ви такий щасливчик на знахідки,або ті що були перед Вами так зажерлись що медальки їх вже нецікавлять))? проходете його і йдете в ліву сторону лісу.Там по суті рито перерито,проте попадаються і капени,медальки,ну і звісно зізний шмурдяк.З повагою.
цікава дискусія. Також закопую після себе майже усі ями. Та суть проблеми в тому, що наче ями заважають простим людям (грибникам, на пасовиськах). Так от до чого веду. Поїхав я був на маслюки в молоду соснину, там і пасовисько зразу. Так от там я дійсно побачив місячний пейзаж. Молоді сосни копані по цілому полю, все в ямах. Там точно копачі не копали, а хто копав навіть не думав закидати ями.
То може викопували молодi сосенки, виривають з комом землi. А в тому лiсi про який йдеться, побачили ямеги ну просто пi.....ц, виривали глибше чим вони були в першу вiйну, ну i навкруги тих ям розкидано всяке, i таких ям стало бiльше, а потiм розказують про капени, медальки, крести, полковики, правда всi з ядовито зеленим нальотом, но то не важно.
Особисто я то раз був,з капеном може і повезло,але комради з області там не один рік ганяли,від них у мене вся інфа і відомості що знаходилося . З повагою
Дякую, всім. Але вже другим разом. Тоді був трохи в горах, то "осколків" пару кг підняв, і то все між камнями ((
Доброго дня всім, що змучилися копати, шкода що тільки сніг. За цих два дня певно зо три камази снігу відкидав, все болить, руки підняти важко
В хроніках подій деблокади Ковеля весною 44го , не зустрічав не разу про розміщення на лінії північніше Ружин - Задиби підрозділів сс чи угорських частин, хоча по знахідкам випливає що там стояли хтось з перечислених угрупувань деблокуючої групи. І у мене питання , чи може у вас є певна інформація по тій місцевості.
Сам я з Люблинця, копати в наших краях не часто виходить , коли приїжаю на малу батьківщину тоді і йду в лісок чи у поле )