Краще якби це був газ, не було би приводу називати покійного долбойобом. Дякуючи таким недолугим "вибухотехнікам" скоро усі хто займається копом відчує на собі опіку держави. Анонс: Дільничий та СОГ у гості, скоро в усіх квартирах та гаражах Львова. Спонсор: ГУМВС у Л\О, за активної підтримки сусідів та Вас самих своїми бравурними постами та фото з ВОПами та зброєю в соціальних мережах.
якщо чесно я ще досі не можу оговтатися, ще в суботу все було як і зазвичай, виїзд раненько, весела компанія, кава на заправці Окко, невеличкий офроад до місця призначення, передівання з підколюванням один одного, трішки пішки і всі віддалися улюбленій справі, жоден не був обділений, всі веселі і навіть з грайливим настроєм поїхали додому. Ще навіть на другий день о 18:25 останній меседж від Рудіка в чатіку а о 18:50 вибух і все, немає, жахливих наслідків описувати не буду і застерігати теж, кожен нехай просто помовчить хвилинку ((((
жаль хлопаки.... З кожним роком вопи стають всe більшe нeпeрeдбачувані , час нe шкодує мeталу .... тому на мій погляд така і статистика ... що далі , то нeбeзпeчнішe будe копати ..
Жаль камерада та навряд чи хтось з нас закине мд на стрих така у нас камеради доля Навить хоть сотня нас ляже та на наши мисця прийде инша сотня хоч стануть вопи вдесятеро небезпечнише Взявши лопату в руки николи не знаеш шо копнеш
Просто ніколи не потрібно втрачати пильності з такими штуками, навіть професіонали помиляються, але на жаль, тільки один раз....
Сідай на маршрутку на дрогобич,виходиш в гаях,перед залізнодорожнім переїздом,ліс по ліву руку,накладається перша та друга світова
І засраний сміттям по саме нехочу.... Мусорники сцуки поробили. Може я не в тих гаях був ? Верхні ? нижні ?
це по дорозі на гаї,якщо їхати зі Стрия в сторону Дрогобича,минаєте с.Райлів і далі по трасі буде жд переїзд,перед ним з ліва поворот в ліс,бетонка на стару військову частину.Біля шламбаунгу ставите машину,зразу побачите памятник полеглим в ПСВ,проходете його і йдете в ліву сторону лісу.Там по суті рито перерито,проте попадаються і капени,медальки,ну і звісно зізний шмурдяк.З повагою.
Зустрiв пару днiв назад знайомого лiсничого з того господарства, казав, що в лiсгоспi пiдняли хай за тi кратера, привозили головного лiсничого туди, той як побачив розритi блiни та траншi,бiля ями розкиданi людськi кiстки,каже пiна з рота полiзла, зразу попхав в стрийську полiцiю, на слiдуючий день з ментами знов в лiс, а тi ще й снаряд якийсь знайшли, пригнали МНС з Дрогобича.Каже, таке закрутилось.... Будуть тепер там наводити порядок. Отак, за якихось гандонiв, я думаю, будуть тепер проблеми навiть у грибникiв.[/QUOTE]