Всім доброго вечора. Сьогодні скористались просвітлінням на небі, та й поїхали недалече в ліс. Цей вихід, не знаю як колегам, но мені щось дався тяжко, чи то, що в чоботах не привик ходити, чи мокрота з травою... ще й наш ведущий рванув як на 500, но, як попили кави, пішло краще, ну і знахідки трошки пішли. Колеги по пару пряг, монетки, ну і я полуобвіс копнув венгра, повні підсумки, напів розлізлі, фляга ціленька, ще і повна, прибиті ножни, котел, в руках розсипався ну і пряга порадувала, була обвернута матерією. Не дуже...,но на даний час піде. Фото правда не ахтi...
А чому бляха недуже??? В лісі виглядала досить бодрячком! На наступній раз нашому ведучому треба з три цеглині в рюкзак затарити щоб він так не біг)))бо я так само ледве живи
а що таке???ніхто нікуди не біг.....просто швидко пересувався!а тяжко, бо рідко виходимо - витривалість падає!
Якщо знаете хорошi мicця-тут майже всi з Ковеля.Жарт звичайно,але в ваших краях е гарнi мicця.Якщо шукаете напарникiв,варто написати у вiдповiднiй темi- "Ищу напарника"
Та н Та ні напарника я не шукаю зазвичай сам виїжаю на коп , просто хотів обговорити декілька питань по місцевості.
Колеги з Тернополя. Хто користується прибором вітчизняним Вайтс з ВДІ. Був би вдячний за можливість маленького спільного тесту. З мене пиво і авто.
Привіт, земляки! Підкажіть чи є зміст їхати в район Бурштина по черняхам, чи краще в бік Тлумача? Тільки починаю освоювати даний напрямок (чк), буду вдячний за будь-які поради.
Сталася біда,щось пішло не так.Велика втрата для нас усіх. http://24tv.ua/vibuh_v_bagatopoverhivtsi_u_lvovi_ye_informatsiya_pro_zagiblogo_n746038 І ще. http://ukr.segodnya.ua/regions/lvov...ove-sobiral-v-kvartire-boepripasy-767403.html Нема слів.
Газ це гірше за ВОП, його і не трогаєш а він може вибухнути... За останні роки багато будинків склалось від газу. Я у панельному на 8му поверсі, іноді задумуюсь над цим і око жим,жим, голку туди не просуниш(
твою мать як нахер? Молодий,веселий Рудік, та лише женився не так давно(((((( Вічна память........ А що крутив не відомо?