Знову не встиг побачити продавана.... Залізобетонно,що нагороди з мертвих,та нажаль не поспіваю побачити хто продає...Дайте лінк на продавця і я спробую пробити того гробокопача fiddler Він?
Ось тут Ви нетраві!Санітарне захоронення так ,а яма це весь мотлох скинули в яму і засипали.Сам нераз знаходив такі ями і небуло в них ні душі! З другого боку люба органіка при розкладанні з часом дае спицифічній колір.Навіть монети на оранині в багатьох випадках мають зелено-синій колір! То що тоді вони з жмура???
Згідній! Я нікого не захищаю,ні того копаря з фіолетового ні .......... Просто сам нераз копнув речі в подібній патині,починаючи від монет закінчуючи кониною не кажучи про ПМВ. усім з ПОВ.
Все залежить від грунту, його кислотності, хто що підсипав чи доливав весь цей час! що лежало поруч з цим предметом! що тоді: все що зелене - то є з трупа!????
Всiм привiт.О, народ розговорився... Ну, знак явно лежав з якоюсь органiкою i був на френчi, вiрогiднiсть того, що був на жмурi дуже висока, а мiг пiджачок лежати i окремо з якимись шкiряними виробами на знаку. Як приклад В однiй ямi лежала каструлька, фляга, всякий хлам ну i ремiнь, на половинi пряги лежав пiдсумок з патрiками, так в тому мiсцi пряга була ну дуже зеленюща, на фото вона вже добре помита...
До чого ця дискусія? Я вже писав, що цих знаків (одного полку, однією людиною, в різних станах) було вже продано декілька десятків. Шо це може бути, як не великий цвинтар?
де можна покопати неподалік Межгіря’ї? Був там цього літа у справах і дізнався що там лінія Арпада поруч десь проходить і що багато чого знайти можна. якщо вийде поїду наступного року на довше, а доки потрібно б з'ясувати куди краще відразу піти. А то по наших місцях вже особливо нічого немає цікавого
классно но мне б что-нибудь поменьше, а то с собой это не забрать а кому там спихнуть хрен найдешь, разве что в музей) Судя по находкам в одном музее и по рассказу смотрящих там еще очень много всего есть, просто надо знать где она проходила, а вот этого я не знаю
ВIТАЮ ВсIх служивих i не служивих з Покровою Пресвятоi Богородицi та Днем Захiстника Вiтчизни! Миру та злагоди Всiм!