Редкие по нынешним временам находки Сколько лет уже на этом форуме , все никак не писалось...... а тут решил Що , треба підтримувати Вітчизняного виробника Мало сейчас интересных находок в наших краях , поэтому всем коллегам огромный "РЕСПЕКТ"
Всім доброго дня. Звертаюсь до ужгородських камрадів з проханням підказати де можна недалеко від міста покопати. В ідеалі було б добре,якби взяли з собою на коп. В Ужгороді перебуваю з вівторка 27вересня по п"ятницю 30вересня, можу скласти компанію по копу кожного з цих днів, з ранку до ночі. Мої телефони: 0676746718 0633671963 З поваго Юрій.
А для чого вам фіолетовий слимак? Можливо він має цікаві властивості? Я чесно кажучи їх багато бачив, і ніколи не задумувався на бізнесі з слимаками )))
Ні, він скоріше коричнево-сірий... Це хтось з Дероцерусів Deroceras Ось можете подивитися тут - http://www.pip-mollusca.org/page/phg/land/oglad.php У слизняка синього (фіолетового) зовсім інше забарвлення. Ще раз уважно подивіться на фото, ось це він - Bielzia coerulans. З повагою, Саша.
Планую завтра зранку виїзд на кілька днів в сторону Говерли. Місця мають бути цікаві, та ніхто з друзів не має можливості поїхати. Дорога не близька, тому для економії грошей на паливо та для компанії можу взяти з собою 1 - 2х чоловік бажаючих. Погода обіцяє бути хорошою, впевнений, відпочинок буде хорошим ) Пишіть в приват. Виїзд з Дрогобича.